În ultima etapă din faza I a Naționalului de baschet masculin U16, Timișoara – Târgu Mureș 3-1 pe Bega

Sala de jocuri sportive ”Profesor Mircea Albu” a găzduit ultima etapă din Grupa 1 a fazei I din ediția în curs a Campionatului Național de baschet masculin sub 16 ani, de această dată club organizator fiind CSȘ Bega, într-un careu alcătuit din două grupări târg-mureșene și două din capitala Banatului. Protagoniste, LPS Târgu Mureș, CS SCM Timișoara, ACS Lucky Dragons Târgu Mureș și gazda CSȘ Bega.

CSȘ Bega U16

În prima întâlnire, matinală, CS SCM Timișoara dispunea cu 78:63 de ACS Lucky Dragons, după care și băieții de la CSȘ Bega Timișoara triumfau în compania vizitatorilor ardeleni, cei de la LPS Târgu Mureș, la capătul unui meci cu mai multe puncte, frumos… 96:73.

În cea de-a doua reuniune, ACS Lucky Dragons Târgu Mureș a trecut de CSȘ Bega Timișoara, pe fondul diferenței evidente de talie, care a avut un cuvânt de spus… 64:42 pentru oaspeții din Mureș. Ulterior, CS SCM Timișoara a învins cu 95:73 în fața lui LPS Târgu Mureș.

Așadar, în total trei succese pentru formațiile din Timișoara, unul trecând în contul oaspeților din Ardeal. Astfel a luat sfârșit prima fază a ”Naționalului” de baschet masculin U16 din ediția în curs, urmând vacanța competițională de iarnă, în care antrenamentele se vor efectua și în continuare. Apoi, începând cu data de 26 ianuarie 2019, va începe faza semifinala, cei de la CS SCM Timișoara urmând a participa în categoria A iar CSȘ Bega, în faza semifinală ”B”.

În ierarhia după câte 14 apariții în zona nord-vestică, U-BT Cluj a acumulat 28 de puncte, LPS Bihorul CSM Oradea și CS SCM Timișoara câte 25 fiecare, CSȘ Mediaș 21 de puncte, Lucky Dragons 20, LPS Târgu Mureș 18 puncte, CSȘ Bega Timișoara 16 iar CNS Cetate 15.

Urmează noi antrenamente cu sudoare dar și… burta pe carte, dat fiind că în vară va urma examenul de capacitate…

 

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = patruzeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Baschet: