Kolarevic: „Am avut 6 jucătoare şi jumătate care au dat 150%”

Ljubomir Kolarevic s-a declarat dezamăgit de deznodămîntul final al unui joc pe care BCM Danzio l-ar fi putut cîştiga surprinzător dar meritat în faţa liderului din Târgovişte, dar totodată şi mîndru de prestaţia elevelor sale, care „au arătat astăzi că pot juca împotriva unei echipe mari. Oaspetele au 12 jucătoare, o rotaţie continuă în lot, pe cînd noi am avut 6 jucătoare şi jumătate, care au dat însă 150% pe teren şi au fost la cîteva secunde de victorie”. 

Şi într-adevăr, Timişoara a apelat la numai 6 componente, plus la Alecu pentru nici 4 minute… Kolarevic a explicat că a fost nevoit să tot schimbe tactica ofensivă pe un final nebunesc de meci în care BCM Danzio a încheiat practic fără pivoţi, care, în ciuda unei evoluţii salutate de antrenorul lor, au fost nevoite să se retragă în ultimele minute, cu 5 greşeli personale.

Kolarevic a mai spus după eşecul cu 65:66, în care BCM Danzio a preluat de 4 ori conducerea începînd cu minutul 29, că de fapt „abia acum începe cu adevărat play-off-ul pentru noi, şi credem că vom avea parte de meciuri în faza a II-a cu Alexandria (n.n.: în acest caz primul ar fi sîmbăta viitoare, 21 aprilie, în Teleorman), pentru că Nova Vita Târgu Mureş este în opinia mea favorită în disputa lor. Evoluţia noastră de astăzi a constituit un mare salt în prestaţiile echipei noastre, am fost la un pas să învingem un lider care avea 29 de victorii şi un eşec în sezonul tur-retur. În opinia mea Târgovişte este viitoarea campioană a României!”

Saponjic şi Stoiedin, unicii pivoţi ai Timişoarei joi, felicitaţi de antrenor pentru abnegaţia în joc

Kolarevic a deplîns după un joc în care BCM Danzio a înscris mai mult de 10 puncte în plus faţă de precedentele sale reuşite în cele 3 eşecuri din acest sezon cu liderul că maniera de arbitraj a dat naştere unor imbalanţe defavorabile „violetelor” gazdă: „Este o problemă cînd meciul se încheie la doar un punct diferenţă iar noi am avut numai 5 aruncări libere în favoarea noastră pe cînd ele au avut 20. Ceva este în neregulă în acest caz. Este pentru a treia oară cînd avem probleme şi nu vrem să ne scuzăm sau să blamăm arbitrajul dar este unul dintre aspectele care au dus la pierderea jocului. N-am avut nici noroc şi a fost o diferenţă la recuperări” (n.n.: 28 ale Timişoarei faţă de 44 în favoarea liderului)

Kolarevic a salutat evoluţia foarte bună a pivoţilor Saponjic şi Stoiedin, lăudînd calităţile şi valoarea de viitor a tinerei timişorence, cu atît mai mult cu cît cele două componente au dus pe umeri luptele sub panouri în lipsa unor înlocuitoare, Corina Elena Moroşan fiind accidentată, indisponibilă, iar Kine-Kane încheindu-şi colaborarea cu „violetele”: „Este o întrebare pentru conducătorii clubului, de ce nu s-a mai continuat, dar în ce mă priveşte s-a pus punct colaborării cu domnişoara Fatou Kine-Kane”.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 18

 


Ultimele articole din categoria Baschet: