Kolarevic, cătînd optimist după cele 4 jocuri în 8 zile şi play-off-ul cu Târgovişte: „Vrem pe 5!”

Şi antrenorii echipelor învingătoare la Timişoara în 2012 şi totodată finaliste în play-off-ul de anul trecut, Dan Moraru, de la arădence, respectiv Dan Fleşeriu, cel al sătmărencelor, au subliniat că gruparea CSM Târgovişte ar fi cea mai inabordabilă în perspectiva fazelor grupei 1-8 din actuala ediţie, iar tocmai BCM Danzio pare a se fi ales cu proaspăt reconstruita trupă de lîngă Turnul Chindiei, pentru un dezechilibrat duel între locurile 8 şi 1, însă, aşa cum a explicat Ljubomir Kolarevic, antrenor al „violetelor”, la finele celei de-a doua victorii tot la 14 puncte în dauna Sportului Studenţesc, repurtată sîmbătă după-amiază în „Constantin Jude”, bănăţencele pot tinde ulterior la triumfuri pentru disputele de clasament din zona 5-8, cu şanse să încheie chiar pe 5.

„Suntem în play-off 99,9%. Am muncit în ultimele 7 luni pentru play-off și ar fi fost prostesc să pierzi totul pentru 40 de minute, iar jucătoarele mele au știut acest lucru și au jucat foarte bine, mai ales în primul sfert. Am făcut o diferență de 18 puncte iar apoi totul a fost ușor. Astăzi am avut 35 de recuperări, dar şi probleme cu recuperările ofensive, mai ales la Odessa Williams. Nu am avut o defensivă așa bună, dar am fost perfecți  în ofensivă”, a spus belgrădeanul de la cîrma Timişoarei, făcîndu-şi calculele: „Sunt sigur de calificarea în play-off. Sportul trebuie să joace la Arad, acasă cu Olimpia și cu Iași. Probabil va obţine două victorii. Avem 15 victorii şi 11 înfrîngeri, Sportul 13-14. E 100% acum, OK, trebuie să câștigăm aici cu Iași sau cu Olimpia, la Braşov”.

Cu o singură victorie în faţa primelor 7 clasate şi reamintindu-şi de eşecul din jocul tur, la un singur punct şi pricinuit chiar în ultima secundă de joc, în faţa viitoarei adversare din antepenultima rundă, CSB Teleorman, antrenorul sârb s-a declarat optimist pentru meciul de sîmbătă de la Alexandria, considerînd totodată că mai apoi BCM Danzio poate obține poziția a cincea în meciurile pentru clasament: „Dacă jucăm aşa şi la Alexandria, sunt optimist. Apoi, la Târgu Mureş şi Braşov. 4 jocuri în 8 zile e foarte greu dar suntem profesionişti. Am prins locul 8, e normal să mergem la Târgovişte. Pentru mine și pentru toţi oamenii normali, Târgovişte are un nivel ridicat, cu de toate, spectatori perfecți, încurajări, mulți bani, jucătoare perfecte. Realist vorbind, nu avem șanse. Am pierdut aici la 25 de puncte și la ei cu 21. Nu este însă o problemă dar mai apoi trebuie să pregătim echipa, căci avem meciurile pentru locurile 5-8. Vrem să luăm locul 5 sau 6, e bun pentru echipa noastră”.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 2

 


Ultimele articole din categoria Baschet: