Kolarevic: „Dacă jucăm aşa, n-avem nici o şansă cu Sportul”

„Sunt foarte înfierbîntat şi aş putea să spun lucruri stupide, aşa încît analizăm peste o zi, două”, s-a declarat dezamăgit de „o zi foarte proastă” tînărul belgrădean Ljubomir Kolarevic, care a remarcat din nou diferenţa recuperărilor realizate, 29 la 45, cu un handicap aproape la fel de mare ca al eşecului din BCM Danzio Timişoara – Municipal Satu Mare 59:76. „Am avut un prim sfert foarte slab iar apoi a fost foarte greu să mai revenim”, a continuat antrenorul, explicînd apoi eşecul…

Eşec din uvertura rundei a 25-a care o poate coborî sîmbătă pe BCM Danzio chiar pe locul 9, aşadar în play-out, provizoriu ce-i drept, dacă Sportul Studenţesc îşi va fructifica avantajul terenului şi de valoare, cu „U” Cluj: bucureştencele ar lua-o în faţă cu un punct, şi cu un meci mai mult jucat, urmînd a sosi pe Bega în week-endul viitor.

„Nu ştiu ce s-a întîmplat cu echipa mea dar trebuie să ne regrupăm şi să cîştigăm miercuri la Cluj Napoca, e aşadar jocul cu U, cu CSM Sportul Studenţesc, la Braşov şi cu Iaşi, meciuri pe care neapărat să le cîştigăm”, a continuat Kolarevic în limba engleză, recunoscînd că deşi „echipa mea n-a jucat astăzi sub presiune, cu primele 6 clasate nefiind sub presiune, nu poţi totuşi evolua aşa…”

Tehnicianul sîrb a recunoscut aşadar că locurile 1-6 sunt momentan un pod prea îndepărtat, remarcînd că „o diferenţă de 15 recuperări este mult prea mare. Am încercat să revenim cu toate jucătoarele pe care contez dar tot n-am găsit cale de reuşită. Asta este însă viaţa, continuăm şi sperăm în altceva la Cluj”.

Şi într-adevăr, în vreme ce negresele au adunat 25 de recuperări pentru Satu Mare, Saponjic a ţinut piept cu 9, nesusţinută însă adecvat la acest capitol de colegele Moroşan şi mai ales Stoiedin şi Kine-Kane…

În plan individual, Kolarevic a mai explicat că „n-avem marcator mai bun decît Biljana”, jocul său mai nereuşit fiind determinat de primele încercări la coş. Iar cum vineri a pornit pe picior greşit, fără punct pînă în minutul 18, i-a venit mai greu să se regăsească ulterior: „Dacă le înscrie pe primele două-trei, îi merge jocul, dar nu i-au intrat astăzi primele lui Pesovic”. Cît despre compatrioata sa Vukoje, Kolarevic a apărat-o pe bună dreptate, spunînd că „Jovana a avut meciuri bune în ultimele 3-4 partide dar odată şi odată toţi prind o zi mai slabă”, referire şi la cele doar 6 puncte ale sale.

În fine, explicînd că n-ar trebui să fie o problemă de motivaţie, căci „sunt profesioniste şi joacă pe bani, iar dacă azi ar fi câştigat, ar fi încasat mulţi bani”, Kolarevic a fost însă destul de abrupt în ceea ce priveşte atitudinea în joc pentru conservarea locului 8: „Dacă vom juca tot aşa şi cu CSM Sportul Studenţesc, n-avem nici o şansă, ba nici cu junioarele de la Sepsi, mai ales că Sportul e acum o echipă foarte foarte bună, s-au schimbat mult lucrurile şi cu noul antrenor, Rasic, şi jucătoarele achiziţionate recent”.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 1 =

 


Alte articole legate de acest subiect: