La băieţi, în turneul final U16, CSU Cuadripol – CSS Bega 59-56

CSS Bega se poate califica mâine de pe locul I al seriei sale în semifinalele Campionatului Naţional de juniori II, U16, dacă înfrânge la patru sau mai multe puncte în al treilea şi ultimul joc al grupei, pe CSU LPS Piteşti, pe care o va întâlni de la ora 15,15 în sala Forex din Braşov.

Elevii antrenaţi de profesorii Tiberiu Ondreikovits şi Ciprian Prejban, în cinciul de start Tihoi, cu un total de trei puncte marcate, Todorov – 4, Sătmăreanu, Szekely – 7 şi Udrea, cu 15 puncte, au cedat astăzi după-amiază în faţa gazdei CSU Cuadripol Braşov, scor 59-56 (13-17, 10-11, 20-15, 16-13), duel în care timişorenii şi-au pierdut în ultimele două sferturi jucătorii de talie Raul Covaciu, eliminat pentru două faulturi intenţionate, şi Nenad Popov, care marcaseră până atunci câte 17 respectiv 8 puncte.

„Casian Todorov n-a putut să-şi revină complet, motiv pentru care a jucat doar două sferturi dar chiar acum suntem la tratament la fizioterapeutul braşovean Vişănescu, care ne-a fost recomandat cu căldură de localnici, şi care i-a făcut deja nişte infiltraţii, ieri, jucătorului nostru, încurajându-ne că mâine va putea evolua chiar 3 sferturi iar pentru semifinalele de sâmbătă întregul meci”, a explicat antrenorul Tiberiu Ondreikovits, care l-a avut pe secundul Prejban spion la partida piteştenilor, adversari mâine.

În cazul unui succes timişorean la exact 3 puncte diferenţă, este posibil ca primele două cluburi calificate să se decidă în funcţie de coşaveraj, într-un clasament în trei între CSU Cuadripol, piteşteni şi CSS Bega. Fiind un joc disputat joia la ora 15, CSU Cuadripol – CSS Bega a fost urmărit în marea sală a sporturilor „Colibăşanu” din Braşov de doar circa 50 localnici.

Dacă vor obţine calificarea, juniorii timişoreni vor da piept în semifinale cu una dintre echipele CSS Viitorul U Mobitelco 1 Cluj sau Phoenix Galaţi, deja calificate din cealaltă serie, şi care vor lupta vineri pentru locul 1 în grupă.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 56

 


Ultimele articole din categoria Baschet: