Noua denumire sub care va juca prim-divizionara de baschet de pe Bega va fi SCM OHMA Mozzart Bet Timişoara

Gruparea sportivă a Municipalității Timișoara are în cazul prim-divizionarei de baschet masculin ”un nou partener important alăturat echipei noastre pentru sezonul 2022-2023”, după cum a anunțat astăzi secția de profil, identificându-l drept MozzartBet, una dintre companiile majore de pariuri şi de cazino care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României. Iar în urma semnării acestui parteneriat, valabil pentru stagiunea 2022-2023, noua denumire sub care vor evolua ”violeții” de pe Bega va fi SCM OHMA MozzartBet Timişoara.

„Ne bucurăm să fim parteneri cu echipa locală de baschet. Scopul nostru, al celor de la MozzartBet, este ca în fiecare ţară în care suntem prezenţi să susţinem cluburi, tineri şi sportul în general. Ne face o plăcere deosebită să putem ajuta societatea! Susținem și alte structuri sportive. Suntem alături de echipele de baschet și volei de la CSO Voluntari și de cele de fotbal FC Argeș Pitești și Politehnica Iași. Pe lângă domeniul sportului, sprijinim şi alte domenii de activitate. Faptul că la Timişoara sunt şi jucători sârbi ne bucură şi mai mult, MozzartBet provenind din această ţară. Văd că în România baschetul merge în sus, se dezvoltă tot mai mult, vrem să contribuim şi noi la această creştere. Domnul antrenor Dragan Petricevic mi-a prezentat echipa, băieţii sunt de treabă, harnici, muncitori, evoluează cu pasiune şi le place ceea ce fac, chiar şi la antrenamente, nu doar la meciuri. Sperăm să avem împreună multe reuşite atât pe plan naţional, cât şi la nivel internaţional. Abia aşteptăm să înceapă noul sezon pentru a fi alături de <leii> din Banat!”, a declarat Stevcho Blazheski, director de afaceri corporative la MozzartBet.

Programul etapei I în Conferința ”B” a Ligii Naționale, din care face parte SCM OHMA MozzartBet, pe coloana datelor tehnice, incluzând componența completă a acestei serii de 9 echipe.

 

 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = doi

 


Ultimele articole din categoria Baschet: