Perisic: ”Mă aștept să facem un meci mai bun sâmbătă, căci jucăm acasă”. SCM Timișoara – U-BT Cluj, 19:30 în etapa a II-a

Învinși luni seară la debutul în noua ediție a Ligii Naționale, în cadrul Grupei valorice A, pe terenul campioanei CSM CSU Oradea, baschetbaliștii alb-violeți joacă sâmbătă de la ora 19:30 primul meci acasă din actualul sezon, cu semifinaliștii fazei play-off a campaniei trecute, U-BT Cluj. Depășiți la ultima vizită pe Bega, spre finele fazei secunde a grupei valorice 1-6 din stagiunea anterioară.

BC SCM Timișoara a câștigat în sala ”Constantin Jude” ultimul duel direct cu clujenii, grație unei prime părți foarte bune pe 18 aprilie, 83:79, pe sferturi 22:12, 23:20, 15:25, 23:22, puțin mai apoi cei de sub Feleac încheind pe primul loc sezonul regular al grupei valorice 1-6, cu 3 puncte avans față de bănățenii clasați pe cinci înaintea tururilor din play-off. Foarte puțini componenți au mai rămas însă în cele două componențe de la respectiva partidă în care Diaz respectiv Lapornik înscriau cele mai multe puncte, câte 20, și anume Popa-Calotă și Komatina în efectivul bănățean, respectiv Calnicenco, Torok, Kuti și Abu Teir în cel ardelean.

U-BT Cluj a început campionatul sâmbătă seară printr-o victorie conturată acasă în ultimul sfert, după ce preda conducerea în cel precedent, 80:76 (24:13, 16:24, 19:25, 21:14) cu BCMU FC Argeș, la capătul unui echilibrat duel în care n-a mai condus cu mai mult de 4 puncte încă din minutul 14, pentru învingători înscriind în special Kyndall Dykes, nu mai puțin de 30 de puncte, respectiv Vlad Moldoveanu și Tony Bernard Easley Jr., câte 15 fiecare, toți fiind din primul cinci, pe când ex-componentul ”violeților” din Banat, Mladen Jeremic, a marcat 18 puncte pentru alb-violeții din Trivale.

Etapa a II-a în Grupa valorică A începe vineri de la ora 18 în București cu duelul Dinamo Știința – SCMU Craiova, primă înfățișare pentru cei din Bănie, al căror meci din runda inaugurală, cu Steaua, este amânat pe 12 decembrie, continuând sâmbătă seară de la ora 18 cu Steaua – CSM CSU Oradea și încheindu-se de la ora 20 cu BC CSU Sibiu – BCMU FC Argeș.

Înaintea jocului de sâmbătă de la ora 19:30, cu clujenii, Miodrag Perisic, antrenorul sârb al lui CS SCM Timișoara, a semnalat: ”Cu siguranță, va fi un meci dificil. Așa cum arată lucrurile acum, Clujul este cea mai bună echipă din țară. Oradea deține titlul de campioană, însă toată lumea spune că U-BT are cel mai bun lot. În ceea ce ne privește, cinci jucători străini au debutat în Liga Națională română, în prima etapă, la Oradea, iar Diculescu a avut pentru prima oară în cariera sa un rol important într-un meci de seniori, cu cele 15 minute jucate. Pentru ei a fost ceva nou și tuturor ne-a fost un pic greu…” 

”Mă aștept să facem un meci mai bun sâmbătă, deoarece jucăm acasă, dar întâlnim o formație care probabil este peste CSM Oradea. Va fi un duel foarte solicitant, dar avem dreptul să sperăm. Va trebui să dăm maximum, să facem un joc bun, așa cum am făcut de câteva ori în perioada precompetițională, atunci când am fost concentrați, când am arătat energie și agresivitate. Dacă le vom avea pe toate acestea, putem spera să fim fericiți după meciul cu Clujul”

Partida va avea loc la sala ”Constantin Jude”, iar biletul de intrare va costa zece lei. Ultimele rezultate cât și clasamentul precum și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

Iar cu începere din acest sezon, legendele clubului pot solicita card gratuit la meciurile de baschet, după cum anunță într-o consemnare și site-ul clubului, bc-tm.ro: ”Cei interesați de cardul Baschet SCM Timișoara sunt invitați să ne scrie la adresa de email [email protected] sau să ne contacteze la sediul clubului, de la  sala Constantin Jude (Olimpia), etajul I, de luni până vineri, între orele 10,00-12,00”.

De asemenea, sportivii, antrenorii, oficialii cluburilor din Timișoara pot beneficia de acces la partidele baschetbaliștilor, după cum comunică pagina de fb a prim-divizionarei:

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 10

 


Ultimele articole din categoria Baschet: