Petrescu, Rogava și Strong-Moore, dar și 3 promovați de la centrul juvenil se alătură celor 7 jucători rămași în lotul lui SCM Timișoara

Sfertfinalistă a ediției 2020-2021 a Ligii Naționale de baschet masculin, SCM Timișoara s-a despărțit de mai mulți jucători după sezonul trecut, în frunte cu căpitanul Sherwood Terrell Brown, dar și de Mijajlovic, Pesakovic, Dragoste sau Banciu, lotul fiind recompletat cu noi componenți, fie transferați de la orădeni și gorjeni dar și din Bosnia și Herțegovina, fie promovați pe plan local de la nivel juvenil.

CS SCM Timișoara și-a conturat așadar lotul pentru sezonul 2021-2022 al Ligii Naționale de baschet băieți, al 35-lea sezon consecutiv în divizia de elită pentru baschetul masculin timișorean.

Antrenorul Dragan Petricevic va avea sub comandă odată cu reunirea din 23 august șapte jucători care continuă în culorile alb-violet, și anume Alexandru Olah, Milos Komatina, Adam Mirkovic, Robert Schipor, Lazar Laszlo, Nikola Gajic și Cristian Mocrițchi.

Totodată vor fi promovați de la Centrul de Juniori: Șerban Horga (14 ani), Roland Stanciu (16 ani) și Paul Hanea (16 ani).

Iar transferurile acestei veri sunt fie de la vicecampioana națională la zi CSM CSU Oradea, învinsă cu 3-2 la meciuri în actul final de U-BT Cluj, fie de la CS Municipal Târgu Jiu, a 12-a în ierarhia sezonului regular 2020/1, respectiv un fundaș din Illinois care descinde pe Bega din baschetul ex-iugoslav:

– Edward Petrescu, o extremă de forță în vârstă de 22 de ani, de la CSM Oradea, fost component al naționalelor de juniori și tineret ale României.

– Revaz Rogava, un fundaș de 28 de ani, de la CSM Tg Jiu, jucător cu selecții la naționalele de tineret și de seniori ale Georgiei.

– Darrion Strong-Moore, fundaș, 27 de ani, născut la Chicago și care vine de la echipa bosniacă Sloboda Tuzla.

SCM Timișoara a pierdut cu 3-0 la meciuri sferturile din play-off-ul Ligii Naționale cu viitoarea finalistă perdantă din Oradea. În prealabil, ”violeții” încheiau cu 14 victorii și 12 eșecuri sezonul regular cu 14 cluburi, pe locul 7, la 7 victorii în urma echipelor din Oradea și Sibiu, care completau podiumul tronsonului tur-retur al campionatului. 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua + = 16

 


Ultimele articole din categoria Baschet: