Pivot muntenegrean de 2,10 metri și 33 de ani cu disponibilitate pentru postul 4, Radoje Vujošević la ”violeții” Timișoarei

Prim-divizionara alb-violet a Timișoarei, care și în acest weekend leagă jocuri de verificare internaționale peste hotare, precum săptămâna trecută, atunci la Kecskemet, acum la Szeged și Subotica, a anunțat luna trecută că ar putea coopta și un al șaselea jucător străin, iar astăzi a anunțat înfăptuirea achiziției, referitoare la Radoje Vujošević, un baschetbalist muntenegrean în vârstă de 33 de ani cu o înălțime de 2,10 metri care evoluează pe postul de pivot, putând acoperi și poziția 4.

Noua ediție a campionatului Ligii Naționale, într-un format inițial pe ”Conferințe”, va începe peste nici 3 săptămâni, iar SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, care a anunțat și perfectarea unui parteneriat cu Universitatea de Vest, ce urmează a fi oficializat luni, l-a adus în alb-violet pe Vujošević, născut în data de 5 mai 1989 la Nikšić, reprezentând Muntenegru în mai multe ferestre competiționale, atât la naționala U20, cât și la reprezentativele de seniori A și B.

Cea mai lungă perioadă – șapte ani – a petrecut-o la KK Mornar Bar, prima dată în sezonul 2011-2012, apoi între 2015 și 2021. De două ori a fost legitimat și la KK Sutjeska, din orașul său natal, în 2011-2012 dar și în ultimul sezon, 2021-2022. Celelalte echipe din cariera sa sunt KK Budućnost (Muntenegru) și KK Kumanovo (Macedonia).

„Sunt bucuros că vin la Timișoara! Muntenegrenii Filip Barovic și Ivan Jelenic, care au jucat în trecut aici, mi-au spus lucruri frumoase despre echipă. Voi evolua alături de Ilija Djokovic, pe care îl cunosc din ABA League și ABA League 2. Cred că Timișoara are o echipă bună în acest sezon. Trebuie să ne antrenăm bine pentru a avea prestații reușite și rezultate pozitive. Sosesc puțin cam târziu, însă cred că totul va fi bine. M-am antrenat toată vara, sunt pregătit, deși este altceva să te antrenezi singur”, a declarat Radoje Vujošević. El va purta numărul 17 pe echipamentul de joc.

Programul etapei I din Conferința B, pe coloana ierarhiei secțiunii Baschet în Sporttim.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = patruzeci opt

 


Ultimele articole din categoria Baschet: