Prim-divizionarele alb-violet, 4 din 4 contra Clujului

Turneul patrulater amical reunind grupări din Liga Națională de baschet feminin nu s-a încheiat conform programului clasic, cu jocurile rămase de disputat după sistemul fiecare cu fiecare, dat fiind anunțul făcut de BC UVG ICIM Arad și CSM Satu Mare încă înaintea întrecerii găzduite de BCM Tymes Politehnica în sala ”Constantin Jude” că nu vor onora cu prezența și duminică, ceea ce însă le-a dat ocazia alb-violetelor Timișoarei să treacă și pentru a patra oară în 16 zile de ”U” Cluj, acum cu 66:50, la pauză 36:32.

BCM Tymes 2014/15: (sus, stg.) antrenorul Kolarevic, Ștefan, Moraru, Karakasevic, Novakovic Mikic, Erak, Stoiedin - cpt., Crîsnic, (jos; stg.) Pesovic, Krnjetin, Geleriu, Dumitrache, Ghizilă, Zidaru

 

 

Ljubomir Kolarevic n-a mai putut însă apela și de această dată, duminică de la ora 11, la Ștefan și căpitanul Stoiedin, accidentate în victoria de aseară cu CSM Satu Mare, și nici la Dumitrache, cu bagajele făcute pentru o competiție internațională de baschet 3×3, preferând totodată să o odihnească pe Biljana Pesovic dar mai ales să le ofere minute în plus în teren tinerelor jucătoare românce din componență.

În consecință, Christina Zidaru a fost duminică integralistă, iar Geleriu s-a achitat foarte bine de sarcinile de joc în cele peste 26 de minute pe parchet, la coordonare sau pe postul 2, Moraru evoluând totodată aproape 26 de minute. Și ”U” Cluj a mers pe aceeași idee, King fiind odihnită iar titularele de peste Ocean evoluând ceva mai puțin.

A rezultat un duel echilibrat în primele sale trei sferturi, 15:15, 21:17 și 11:9, și încheiat în trombă de gazdele timișorence, cu 19:9 în ultimele 10 minute și 66:50 la final.

De notat și debutul între senioare al junioarei Serrieh, de la CSȘ Bega, care a jucat 11 minute. Punctele au venit din mâinile lui Krnjetin, cu 18 și 5 assists, Novakovic, cu 17 și 8 recuperări, Geleriu, cu 12, Erak, cu 6 puncte și 9 recuperări, dar și Moraru (5), Zidaru (4), Karakasevic și Steiner, cu câte două puncte. Kassongo a marcat 11 puncte pentru ”U” Cluj, Gavrilă 10 și 5 recuperări, Gal 9, Jones 5, Răileanu 4, Berbec 3 iar Lache, Neagu și Szocs, câte două.

Timișorencele au trecut și vineri de ”U” Cluj, în prima zi a turneului.

BCM Tymes Politehnica a pus astfel punct jocurilor de verificare, cu bilanțul de 6 victorii și un eșec, urmând să debuteze oficial weekendul viitor, la Galați, în manșa I a optimilor Cupei României, cu Phoenix.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = opt

 


Ultimele articole din categoria Baschet: