Radenko Pilcevic, pe scut la debutul său acasă, BCT – Asesoft 79:98: ”E inacceptabil să primești aproape 100 de puncte”

Radenko Pilcevic și-a făcut debutul în fața propriilor suporteri tocmai contra campioanei CSU Asesoft Ploiești, după ce apărea în premieră în alb-violet în deplasarea câștigată la CS ”U” Cluj. Numărul 6 la BC Timișoara, care luni va împlini 28 de ani, a considerat ”inacceptabil” faptul că gazdele au primit aproape o sută de puncte în meciul disputat de la ora 17 în sala ”Constantin Jude”…

Radenko Pilcevic: debut alb-violet și în fața propriilor suporteri, cu 12 puncte, în BCT - Asesoft Ploiești 79:98

 

”Ne-am așteptat să fie un meci greu dar ne-am așteptat și să luptăm mult mai bine decât am făcut-o. Nu ne-am așteptat la un asemenea rezultat, e inacceptabil să primești aproape 100 de puncte, lucru la care nu ne-am așteptat. Nu am dat ce-i mai bun…”, a spus Pilcevic, al doilea cel mai folosit jucător al trupei lui Dragan Petricevic în această seară, cu 33 de minute de jucate, ceva mai puțin decât Persic.

”Așa cum am zis, Asesoft Ploiești a reușit fiecare șut exclusiv datorită apărării noastre, au avut reușite ușoare, iar atunci când îți ies cele ușoare, poți înscrie și aruncări dificile”, a mai zis Pilcevic, care a marcat 12 puncte, cu procentaje de 50% de la semidistanță și distanță, a reușit două recuperări și 8 assists, având 4 greșeli personale.  

”Nu pot fi satisfăcut căci am pierdut cu 19 puncte diferență”, a repetat Radenko Pilcevic, răspunzând la întrebarea în privința folosirii sale pentru mai mult timp, pe fondul absenței lui Jovanovic, prin a mai spune că ”a fost greu pentru mine, dar asta e viața, e normal, trebuie să fiu obișnuit cu asta, să pot să joc și multe minute…” 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 9

 


Ultimele articole din categoria Baschet: