SCM OHMA MozzartBet Timișoara, eșec și succes la Kecskemét

Prim-divizionara de baschet masculin SCM OHMA MozzartBet Timișoara a început jocurile de verificare la sfârșitul săptămânii cu două meciuri internaționale disputate în Ungaria cu Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, primul fiind pierdut sâmbătă după ce maghiarii dominau sfertul inaugural cu 22:8 iar cel de-al doilea fiind adjudecat duminică. În reciprocitate, echipa din țara vecină va participa peste două săptămâni la patrulaterul ”Cupa Timișoara”.

”Violeții” au început sâmbătă seria jocurilor de pregătire cu un meci în deplasare în Ungaria, cedând prim-divizionarei maghiare locale Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, antrenată de Gábor Forray, cu scorul de 74:66, pe sferturi 22:8, 17:24, 14:19, 21:15.

Cele două formații s-au reîntâlnit tot în sala Messzi István și peste nici 24 de ore, duminică după-amiază, când SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara a învins cu 59:78 (19:20, 12:16, 16:26, 12:16) după ce deținea 5 puncte avans la pauză, și cu mențiunea că gazdele au apelat la sfârșitul sfertului 3 și pe toată durata sfertului final la garnitura sub 23 de ani a clubului.

La mijlocul lunii septembrie, în 16-17, vineri și sâmbătă, ”Cupa Timișoara” o va avea între vizitatoare pe Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, alături de KK Vrsac din Serbia și BCU Sibiu, cu care ”violeții” nu se vor întâlni inițial în faza pe ”Conferințe” a Ligii Naționale.

Programul etapei I a noului campionat, de la finele lunii – pe coloana clasamentelor secțiunii Baschet. (foto KTE Kosárlabda Klub / Facebook)

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 6 = zero

 


Ultimele articole din categoria Baschet: