SCM OHMA Timişoara, 4 amicale în 3-10 septembrie la Kecskemét, Szeged şi Subotica, pe 16-17 „Cupa Timişoara” cu CSU Sibiu, KK Vrsac şi KTE-Duna Aszfalt

Prim-divizionarii alb-violeţi ai Banatului încep la sfârşitul săptămânii viitoare seria jocurilor de verificare internaţionale în pregătirea noului sezon competiţional în care vor concura pe 3 fronturi, în Liga Naţională, Cupa României dar, ca noutate, şi Alpe Adria Cup, iar programul întâlnirilor amicale tocmai a fost completat cu încă o partidă peste hotare. O săptămână mai apoi, găzduirea „Cupei Timişoara”, cu oaspeţi din ţară dar şi din Serbia şi Ungaria. Programul.

SCM OHMA Timişoara va juca patru partide amicale internaţionale în prima decadă a lunii viitoare: în zilele de 3 şi 4 septembrie, la Kecskemét cu echipa locală KTE-Duna Aszfalt, în 9 septembrie, un alt amical în Ungaria, la Szeged, cu SZTE-Szedeák, urmat de un meci perfectat în Serbia.

Astfel, programul de pregătire al baschetbaliștilor de la SCM OHMA Timişoara s-a suplimentat cu o partidă de verificare programată sâmbătă 10 septembrie, când „violeţii” se vor deplasa în Serbia, unde vor întâlni KK Spartak Office Shoes Subotica. Spartak este un club cu tradiție de 77 de ani, iar echipa de baschet a revenit în acest an în prima ligă a Serbiei.

Ediţia din acest an a Cupei Timişoara se va desfăşura o săptămână mai apoi, în perioada 16-17 septembrie, sub forma unui patrulater la care au confirmat prezenţa BC CSU Sibiu, KK Vrsac şi KTE-Duna Aszfalt Kecskemét, grupare maghiară care întoarce astfel invitaţia.

După aceasta, urmează meciurile oficiale: turneul de la Zabok (Croaţia), unde alb-violeții vor disputa două meciuri din Grupa D a competiţiei europene Alpe Adria Cup, în 22 septembrie împotriva gazdei KK Zabok, iar în ziua următoare cu KK Rogaška (Slovenia).

Startul următorului sezon baschetbalistic intern se va da la 28 septembrie, cu un meci acasă, împotriva formației CSM Focşani, contând pentru Liga Naţională. Programul rundei inaugurale va fi publicat în timp util pe coloana clasamentelor secţiunii Baschet.

Mai întâi însă „dubla” de lansare a României în faza a II-a a precalificărilor pentru EuroBasket 2025, mâine 25 august la Ploieşti cu Portugalia şi duminică în Bulgaria, cea de-a doua „dublă” fiind programată în noiembrie, contra Ciprului şi lusitanilor, iar a treia şi ultima a grupei în februarie 2023.

 
 
 
 
 
 
Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = patru

 


Ultimele articole din categoria Baschet: