SCM Timișoara cedează gazdei sfertfinaliste în 2020/1

La o zi după ce au trecut la 7 puncte diferență de craioveni, baschetbaliștii Timișoarei au pierdut la scor luni seară finala ”Memorialului Elemer Tordai” în fața gazdelor sibiene, desprinse la 17 puncte diferență la finele primului sfert și chiar la 23 până la pauză, într-o reeditare a desprinderii din ziua precedentă, atunci cu 49:25 în sfertul al doilea în fața ciucanilor. Din păcate, și turneul amical patrulater din sala ”Transilvania” de pe Cibin a oferit o mostră a absurdității absolute prin aplicarea de către organizatori a unor criterii de acces al publicului în tribune care n-au absolut nimic de-a face cu medicina, știința și cercetarea, ci strict cu implementarea unor constrângeri și condiționări de o aberație tinzând spre infinit, dovezi însă cât se poate de clare că lumea sportului este deturnată pe o josnică pantă a segregării fără justificare a oamenilor tocmai prin cluburile sale participante, care, din contră, ar trebui să apere interesele acestui domeniu și drepturile iubitorilor săi, totul și ca o repetiție a ceea ce va avea să urmeze sub forma inconștientelor tendințe puse în aplicare de ignoranți iresponsabili și probabil grav rupți de realitate. Vise umede ale naziștilor sau altora de teapa lor se conturează prin prostia dezgustătoare a unor idioți utili pe pilot automat din abuzata sferă a sportului.

Iată mai precis ce condiționări aiuritoare a putut să anunțe clubul organizator din Sibiu înaintea ”Memorialului Elemer Tordai”, iar cum toți papagalii din fenomen se manifestă precum oile în turmă, este de așteptat că odioasele ”protocoale” filtrate dinspre ministere, comitete, inspectorate și alte cozi de topor interne să fie aplicate copy-paste în lungul și latul hărții baschetului intern românesc odată cu noul sezon 2021-2022…

”1-Prezentarea certificatului digital covid  (QR code) care să ateste că persoana se află în una dintre următoarele situații:

– este vaccinată cu schema completă de cel puțin 10 zile;

– deține un rezultat negativ în urma testării RT PCR în ultimele 72 de ore;

– deține un rezultat negativ în urma testării rapide în ultimele 48 de ore;

– se află în perioada cuprinsă între a 15 si a 180-a zi de la infectare.

Toate aceste situații vor fi necesar a fi dovedite la acces prin prezentarea certificatului digital Covid are poate fi descărcat de pe platforma www.certificat-covid.gov.ro.

De asemenea, la acces, persoanele vor fi supuse triajului epidemiologic și DOAR dacă au îndeplinit condițiile de mai sus și NU prezintă simptome de boală vor putea avea acces.

În arena sportivă, spectatorii sunt obligați să poarte mască, să își dezinfecteze mâinile, să evite zonele aglomerate și să ocupe locul înscris pe tichetul de acces achiziționat, cu respectarea distanțării de un loc între participanți.”

Vai și amar de lumea sportului, la ce a ajuns să se preteze pe pielea simpatizanților ei! O lume a sportului devenită implicit complice crimelor împotriva umanității și genocidului în derulare sub forma unor așa-zise ”testări”, vaxxinări și obligativitatea purtării unor cârpe botniță pe chipul uman. Chiar nu le este deloc rușine inconștienților din fenomen?

Altfel, cât despre ceea ce s-a întâmplat în teren, sfertfinaliștii ediției trecute a Ligii Naționale de baschet masculin dar și ai Cupei României s-au detașat rapid de violeții Timișoarei, conducându-i cu 25:8 după primele 10 minute. Avantaj mărit de elevii lui Dan Fleșeriu și Cătălin Vulc în sfertul 2, astfel încât până la pauză diferenţa avea să crească la 23 de puncte, 46:23. Şi la reluarea jocului televizat tot gazdele au controlat disputa şi au urcat la 28 de puncte avans după 30 de minute, suficient cât să nu mai forţeze în ultimul sfert, adjudecat de baschetbaliştii timişoreni, în care au mai redus din deficit, 88:70 rezultat final. Evan Fitzner, de la sibieni, a fost cel mai bun marcator al partidei cu 18 puncte, în vreme ce Alexandru Olah a încheiat jocul cu 17 puncte, la care a adăugat 8 recuperări.

Iar după ”dubla” de la Sibiu, o ”dublă” a timișorenilor și în patrulaterul amical de la Pitești, unde pe 11 septembrie vor întâlni mai întâi gazdele, învingătoare ale galben-albaștrilor de pe Cibin cu 2-0 la meciuri în sferturile de finală ale campionatului trecut. De urmărit dacă și organizatorii argeșeni vor urma să aplice aceleași absurde, aberante și inumane ”măsuri” care n-au nimic de-a face cu medicina, cercetarea și știința, ci strict cu controlul, constrângerea și mai ales condiționarea populației la dictatele noii ordini a ocultei satanice mondiale. Iar ulterior turneul găzduit de timișoreni, unde nu este exclus ca imbecilele ”protocoale” copy-paste să fie implementate și la adresa iubitorilor baschetului de pe Bega. Halal atitudine, măi animalelor din ”sistem”.

În ceea ce-i privește pe sibieni, BC CSU se va pregăti în curând în Spania, urmând a juca mai întâi cu Baskonia iar în 19 septembrie și în Palma de Mallorca în compania celor de la Palmer Alma Mediterranea, echipă ce evoluează în liga spaniolă LEB gold, duel din cadrul trofeului Ciutat de Palma de Bâsquet.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + = 12

 


Ultimele articole din categoria Baschet: