SCM Timișoara încheie cantonamentul la Poiana Brașov. Urmează turnee de pregătire la Sibiu, Pitești și pe Bega

Baschetbaliștii alb-violeți ai Timișoarei încheie stagiul montan de pregătire centralizată din perioada estivală, desfășurat la Poiana Brașov, urmând a juca primele două meciuri de verificare în patrulaterul de la Sibiu, mai întâi cu craiovenii, apoi alte două, peste încă o săptămână, în reuniunea amicală de la Pitești, iar după mijlocul lunii pe teren propriu, la Cupa Timișoara NetBet.

Echipa de baschet masculin a Banatului în Liga Națională de seniori încheie astăzi cantonamentul de la Poiana Brașov, unde alb-violeții au efcctuat zece antrenamente, cinci tehnico-tactice și cinci de pregătire fizică, utilizând sala din Brașov și chiar și pe cea din Sfântu Gheorghe pentru ședințele tehnico-tactice: „Am folosit toate utilitățile, sălile de baschet, stadionul și sala de forță din Poiana Brașov și ne adaptăm condiților meteo, care au început să fie destul de vitrege. Punem bazele pregătirii fizice, dar începem să lucrăm și pe terenul de baschet, astfel încât să aducem echipa cât mai repede la un nivel bun de joc. Cel mai important este că toți jucătorii sunt sănătoși.”

Primele meciuri de verificare ale echipei pregătite de Dragan Petricevic vor avea loc la „Memorialul Elemer Tordai”, programat să se desfășoare în zilele de 5 și 6 septembrie la Sibiu. Tordai a jucat la mijlocul anilor 90 și pentru ELBA Timișoara.

Programul acestui turneu este următorul:

– duminică, 5 septembrie: SCM Timișoara – SCMU Craiova (ora 17)

BC CSU Sibiu – SCM VSKC Miercurea Ciuc (ora 19:45)

– luni, 6 septembrie: finala mică (ora 17)

finala mare (ora 19:30).

După jocurile de la Sibiu, „violeții” vor participa la turneul de la Pitești, în 10 și 11 septembrie, cu întâlnirile BC CSU Sibiu – SCM Timișoara (ora 16:30) și FC Argeș Pitești – CSM Ploiești (ora 19) în prima zi, urmând ca într-al treilea weekend din septembrie să fie gazde la Cupa Timișoara NetBet.

Cantonamentul în centrul țării a fost susținut 100% de sponsorul „Ohma by winsedswiss”. Baschetbaliștii Timișoarei au fost cantonați la „Ohma by winsedswiss”, nou sponsor al echipei, care suportă costurile acestui stagiu de pregătire. „Condițiile de aici sunt foarte bune și, în plus, ne găsim într-un cadru natural minunat, foarte aproape de pădure”, a mai spus Dragan Petricevic.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: