SCM Timișoara învinge Craiova în primul amical al verii

Baschetbaliștii prim-divizionari de la SCM Timișoara au început cu bine seria jocurilor de verificare din pregătiri, trecând duminică după-amiază pe teren neutru de colegii de eșalon din Liga Națională de seniori de la SCM U Craiova, care au condus și cu 10 puncte în primele 10 minute. ”Violeții” au trecut așa cum își doreau de la stagiul de pregătire centralizată la perioada cu partide amicale, câte două în zile consecutive în turneele de la Sibiu – unde joacă finala ”Memorialului Elemer Tordai” în compania gazdei BC CSU, dar și Pitești respectiv Timișoara. Primul pas, cu dreptul.

În jocul inaugural de duminică de la ora 17 al patrulaterului amical de la Sibiu, baschetbaliștii Timișoarei au învins-o pe SCM U Craiova cu 77:70, la pauză 38:34, așadar la scoruri aproape identice pe jumătăți, chiar dacă oltenii au avut zece puncte avantaj în primul sfert. Însă echipa antrenată de Petricevic, Bota și Markovic a recuperat, iar la finele primului sfert era 19:14 pentru Craiova.

În cea de-a doua semifinală a ”Memorialului Elemer Tordai”, în amintirea unui fost component și al lui ELBA Timișoara, gazda BC CSU Sibiu a învins viitoarea adversară a bănățenilor din Cupa României, și anume SCM Miercurea Ciuc, cu 83:65. Astfel a rezultat o finală Sibiu – Timișoara care se joacă astăzi (luni) de la ora 19:30 și poate fi urmărită la Digi Sport 2.

Oponenții de duminică ai ”violeților” s-au desprins la zece lungimi și în sfertul al doilea, însă minutele dinaintea pauzei au adus o serie de coșuri de la distanță ale timișorenilor, grație cărora au trecut în avantaj cu 4 puncte la jumătatea jocului.

Desprinderea a venit încă de la startului sfertului al treilea, astfel că alb-violeții nu au avut emoții în repriza a doua și s-au impus cu 77:70.

 

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: