Șerban Horga, convocat la naționala României U16

România va participa în perioada 11-20 august în Bulgaria la Divizia B a Campionatului European U16 Masculin, la Sofia, iar printre juniorii convocați se află și Șerban Horga, de la SCM OHMA Timișoara, după ce sportivul bănățenilor a impresionat recent în sala „Olimpia” din Ploiești la meciurile din cadrul FIBA Youth Development Fund.

Șerban Horga tocmai a încheiat un sezon reușit alături de echipele de juniori sub 15 ani și U18 ale clubului timișorean, ambele calificate la turneele finale. Totodată, el a fost inclus în premieră în lotul formației de seniori conduse de antrenorul Dragan Petricevic, care va continua încă 3 sezoane la cârma alb-violeților.

Tricolorii U16 au efectuat vizita medicală și se află în cantonament la București. În curând va fi stabilit și anunțat lotul de 18 jucători.

Între 21 iunie și 6 iulie este programat un stagiu centralizat axat pe pregătirea fizică la Limnos, în Grecia. Va urma, în perioada 7-10 iulie, o serie de meciuri amicale cu Luxemburg, apoi, între 13 și 20 iulie, un nou cantonament la București, după care vor avea jocuri de verificare cu Portugalia (21-25 iulie), un alt stagiu în capitală (27 iulie – 3 august), teste cu Grecia (4-8 august, la Salonic) și, chiar înaintea startului competiției menționate, o perioadă de acomodare în Bulgaria (8-11 august).

La Campionatul European U16 Masculin – Divizia B, România face parte din grupa D, alături de Germania, Ucraina, Finlanda, Irlanda și Slovacia.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: