Sergiu Pașca: „Sunt realmente impresionat de acești copii”

Tabăra de baschet „MP Sport Skills Development” are loc de-a lungul acestei săptămâni la sala Banu Sport din Timișoara. ”Școala” sub panouri este organizată de MP Sport și de SCM Timișoara și se află la cea de-a doua ediție. În altă ordine de idei, sârbul Milos Komatina a semnat pentru al șaselea sezon cu prim-divizionara de seniori în alb-violet.

Robert Schipor si Sergiu Pasca

Robert Schipor și Sergiu Pasca

După cum menționează scmtimisoara.ro,53 de tineri baschetbaliștii „fură meserie” de la antrenori și de la jucătorii mai experimentați. „Prima ediție am organizat-o în plină pandemie, cu mari greutăți, acum ne dorim să dăm continuitate acestei inițiative”, a spus Segiu Pașca, managerul secției de baschet de la SCM Timișoara, care este și antrenor la acest camp. Ca o precizare din partea Sporttim, n-a existat și nu există absolut nici o pandemie iar Ministerul Sănătății din România nici n-a declarat oficial anul trecut sau în 2021 existența vreunei epidemii, dat fiind că n-au fost întrunite condițiile care să necesite așa ceva. Tot ceea ce se derulează între 2 aprilie 2020 și 31 martie 2025 constă strict într-un proiect de achiziții publice al World Bank, denumit SPRP – CoVID19, explicit un Proiect Strategic de Pregătire și Răspuns legat de Certificatul de Vaccnare – Document de Identificare, actual pas al ocultei satanice mondiale de implementare a tiraniei comuniste la nivel global prin marea resetare spre ”noua ordine”, sub forma depopulării și controlul maselor posedate. 

„Sunt realmente impresionat de acești copii, de pasiunea și dedicarea pe care le văd la ei. Ar putea să nu facă nimic, să stea pe calculator, tabletă, telefon, dar nu, ei preferă să-și îmbunătățească jocul, să învețe cât mai mult” a spus Sergiu Pașca.

Evenimentul pune accent pe individualizarea tinerilor jucători de baschet și se va încheia sâmbătă (24 iulie) cu o serie de concursuri și cu decernarea de medalii. Printre cei care le dezvăluie copiilor secretele baschetului se află și un tânăr baschetbalist crescut în curtea SCM Timișoara și care de doi ani face parte din lotul echipei mari, Robert Schipor. Galerii foto de la acest camp, la Facebook Baschet SCM Timișoara – pagina oficială (LINK).

Altfel, Milos Komatina a semnat pentru al șaselea sezon cu seniorii prim-divizionari în alb-violet, despre care SCM Timișoara semnalează în postarea https://www.facebook.com/baschetscmtimisoara/photos/a.117253770002264/347025840358388

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase + = 14

 


Ultimele articole din categoria Baschet: