Timba bate Clujul, Jovicic pierde cu BC 2 la un punct

BC Timba Timişoara şi-a confirmat duminică statutul de fruntaşă în seria I a ligii secunde de baschet masculin, dispunând cu 75-58 de „U” Mobitelco 2 Cluj Napoca, pe sferturi 21-10, 23-14, 6-24, 25-10, ardelenii revanşându-se luni la amiază în faţa celeilalte grupări bănăţene, BC Timişoara 2, într-un joc disputat în devans din etapa a treia a aceleiaşi competiţii, în sala „Constantin Jude”: 83-84 (23-20, 28-16, 19-27, 13-21).

Grupările au căzut de comun acord în privinţa disputării acestui joc luni, pentru a-i scuti pe clujeni de o nouă deplasare la Timişoara, săptămâna viitoare, când era programată în mod normal această partidă, din runda a treia a returului.

BC Timba a început duminică în alcătuirea Păcurariu, Popa, Pătru, Filip, Talabă, ultimul făcându-şi astfel reintrarea după o intervenţie chirurgicală la menisc, şi s-a desprins decisiv în prima jumătate a jocului, la pauză fiind 44-24.

Clujenii, deşi conduşi la pauză şi în jocul de luni, scor 51-36, au revenit treptat şi au preluat conducerea în ultimul minut, printr-un coş din aruncare liberă, după care au păstrat posesia mingii în ultimele 17 secunde, după ultimul atac – ratat – al echipei secunde a Timişoarei. George Toth, principal marcator al jocului, cu 22 puncte pentru Baschet Club 2, a evoluat bine în prima sa parte, după care ratările şi cele 5 greşeli personale acumulate au cântărit în economia partidei. Nicolae Foale a fost coşgeterul învingătoarei de sub Feleac, cu 21 puncte.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 9

 


Ultimele articole din categoria Baschet: