Timba pierde a doua deplasare la rând la peste 20 de puncte

Timba Timişoara a pierdut în această seară al treilea joc la rând în Liga Naţională, depăşită fiind cu 87:63 (38:31) de U Mobitelco Cluj, într-o partidă din etapa a V-a a primei divizii al cărei coşgeter a fost Kevin Bridgewaters, cu 28 de puncte.

Învinsă luni seară pe teren propriu de Energia Rovinari, Timba a cedat peste numai 4 zile şi sub Feleac, unde a început foarte bine şi a câştigat primul sfert mulţumită unei apărări ferme, dar n-a putut ţine apoi piept alb-negrilor Clujului, veniţi după o înfrângere la Sibiu, şi care au dominat net sub panouri, unde s-au impus cu 42-25 la recuperări, nouă fiind reuşite de Cătălin Baciu.

Astfel, „Urşii”, astăzi fără David Lawrence, un fost component al clujenilor, pierd la peste 20 de puncte în a doua deplasare la rând, după ce se înclinau în urmă cu aproape două săptămâni şi la Oradea, cu 92:63. Galben-negrii au marcat şi astăzi acelaşi număr de puncte, după ce au cedat la 9 diferenţă sferturile doi şi trei: 12:14, 26:17, 22:13, 27:19.

Marjan Tasic a deschis scorul pentru timişoreni, reuşind primele lor 5 puncte, iar o aruncare de 3 puncte a extremei Czmor a decis scorul primelor 10 minute, 12:14, însă următoarele 9 puncte la rând în contul ardelenilor au răsturnat decisiv balanţa în favoarea gazdelor lui Dorin Pintea, care a rulat până la sfârşit întreg lotul, toţi mai puţin Pop înscriindu-şi numele pe lista marcatorilor.

Care, aflate la doar al doilea joc stagional de campionat pe teren propriu, după 99:85 cu Energia Rovinari, şi-au adjudecat celelalte 3 sferturi, obţinând al treilea succes în Liga Naţională.

Principal marcator a fost însă Kevin Bridgewaters, care, venit după o evoluţie palidă cu Energia, a înscris 28 de puncte, reuşind şi 7 recuperări respectiv 4 assists. Marjan Tasic, al doilea cel mai folosit jucător de către Bogdan Murărescu, a contribuit cu 14 puncte, ratând însă şi 5 aruncări de la distanţă. La fel de mult pe parchet a fost şi Florveus, cu 7 puncte marcate.

Au mai înscris pentru timişoreni Czmor, din două aruncări de 3 puncte, Popa – 4 puncte, iar Pătru şi Mihuţi, câte două puncte, şi au mai jucat Andrieş şi Păcurariu.

Murărescu a început în 5-ul Bridgewaters, Popa, Pătru, Tasic, Florveus, în vreme ce U Mobitelco cu Hargrove, Cuic, Kuburovic, Silvăşan şi Baciu. Marcatori ai învingătorilor au fost Kuburovic, cu 21 de puncte, Silvăşan (16), Hargrove (10), Lalovic (9), Baciu (8), Cuic şi Sparks, cîte 6 puncte, Pogăcean 4 puncte, Kuti 3, iar Medvedj şi Dragoste câte două.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Baschet: