Timba Timișoara, și al 7-lea eșec în pregătiri, la ”Cluj City Cup”: 93:74 (44:33) U Mobitelco Cluj

După disputarea a 6 jocuri de verificare în ultimele 8 zile din august, dintre care 4 în 4 zile, toate în deplasare, BC Timba Timișoara a reînodat aseară la ”Cluj City Cup”, în prima zi a patrulaterului internațional, seria meciurilor cu adversari notabili din Liga Națională, și de această dată fiind vorba despre un sparring-partner mai bine clasat în precedenta ediție de campionat, dar rezultând tot o înfrângere: 93:74 pentru gazda U Mobitelco Cluj.

Ceea ce a constituit debutul antrenorului Dorin Pintea pe teren propriu a fost un joc cu două sferturi câștigate de ”Urșii” lui Bogdan ”Muri” Murărescu, primul și al treilea, în care alb-negrii s-au impus totuși conform așteptărilor, la o diferență totuși mai mare decât aspectul jocului, dar nu la fel de mare ca în alte două partide de pregătire pierdute luna trecută de timișoreni.

A fost, pe sferturi, 19:20, 25:13, 19:23 și 30:18, fostul clujean David Lawrence, cu 23 în cont, fiind depășit ca număr de puncte marcate de fostul jucător al lui BC Timișoara, Branko Cuic, cu 26, acesta revenind sub Feleac de la vicecampioana națională BC Mureș.

Așadar, după înfrângeri pe linie în ”dubla” de la Mediaș cu Gaz Metan (72:95 și 82:93), începând cu data de 23 august, în ”Cupa Energia”, la Târgu Jiu, în fața celor de la Rovinari (71:81) și SCM U Craiova (77:84), iar apoi în dubla de la Târgu Mureș, cu BC Mureș (70:88 și 78:100), galben-negrii de pe Bega s-au înclinat în fața unui al cincilea viitor adversar în Liga Națională 2013-2014, pe care o vor începe pe 5 octombrie, în deplasarea la București, cu Steaua CSM.

Încercați așadar în această vară în 4 partide în decurs de 4 zile, nou-promovații din 2012 au și-acum parte, la Cluj-Napoca, de 3 meciuri într-un interval de numai 45 de ore, ca preparative finale înaintea debutului oficial în viitoarea stagiune, acasă cu Asesoft Ploiești, week-end-ul viitor, în manșa tur a optimilor de finală ale Cupei.

Pe lângă David Lawrence, autor aseară a 23 de puncte și 5 recuperări, au mai marcat Kevin Bridgewaters (12 puncte, 7 recuperări), căpitanul Denham Brown (8 p, 9 rec) Marjan Tasic (8 p), Alin Andrieș și John Florveus (câte 6 puncte), Petru Czmor (5 p), Alexandru Mihuți (4 p) și Valentin Păcurariu, cu două puncte. ”Urșii” joacă și astăzi (vineri) de la ora 16, împotriva formației maghiare Jászberényi Kosarlabda JKSE, dar și mâine, în încheierea turneului, de la ora 13, cu sârbii de la Tamis Pancevo.

Lawrence mai înscria cele mai multe puncte ale timișorenilor și în primele verificări ale verii, la Mediaș, când puncta de 17 respectiv 20 de ori, în acel al doilea meci contribuind și Brown cu 15, acesta din urmă fiind mai activ la capitolul reușite la Târgu Mureș, cu 24 respectiv 19 puncte. În cel mai strâns eșec al pregătirilor, la 7 puncte handicap, în fața Craiovei, la rampă a ieșit Tasic, cu 22 de puncte, urmat de Brown, cu 15.

Cât despre clujeni, care n-au contat pe Hargrove, Alex Pop și Dragoș Gheorghe, au mai marcat Silvășan (22 p), Kuburovic (15 p), Sparks (10 p), Baciu (8 p) precum și Medvedi și Lalovic, cu câte 6 puncte.

În celălalt joc al primei seri, maghiarii au trecut de Tamis Pancevo cu 75:56, așadar tot la 19 puncte diferență.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: