Turneu internațional rezervat baschetbalistelor sub 12 ani, în week-end, la Timișoara

Sala Mircea Albu găzduiește în acest final de săptămână un turneu internațional de baschet feminin rezervat junioarelor sub 12 ani…

La prima ediție a Christmas International Tournament vor participa două formații din România, CSS Bega Timișoara, gazda competiției, și LPS Gloria Arad, alături de care vor veni sârboaicele de la BC Art Basket și KK Junior Cipje din Macedonia.

Partida care va deschide prima ediție a Christmas International Tournament se va juca sâmbătă dimineață de la ora 10 și aduce față în față echipa din Serbia, BC Art Basket și LPS Gloria Arad. De la ora 12, formația din Macedonia, KK Junior Cipje va întâlni gazda competiției, CSS Bega. După aceste două partide, băieții sub 14 ani de la CSS Bega vor juca ultimul meci din acest an în campionat, de la 14.

După întâlnirea băieților urmează alte două meciuri în cadrul turneului. CSS Bega va juca cu BC Art Basket (Serbia) de la ora 16, iar întâlnirea dintre LPS Gloria Arad și KK Junior Cipje (Macedonia) încheie ziua.


Duminică de la ora 10 va avea loc duelul românesc de la acest turneu, derby-ul vestic CSS Bega Timișoara – LPS Gloria Arad. KK Junior Cipje și BC Art Basket se întâlnesc în ultima partidă de la Christmas International Tournament de la ora 12, după care urmează ceremonia de închidere.

Acest articol a fost publicat în Baschet, Juniori și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Baschet: