Un play-maker de peste Ocean, nouă achiziţie a „Urşilor”

Portalul oficial al „Urşilor” nou-promovaţi de la BC Timba Timişoara îi adresează un „Welcome!” lui Rickey Huckaby, cel de-al treilea recrut de extracţie nord-americană în lotul pregătit de Bogdan Murărescu, lot care se află în preajma reunirii pentru pregătirea participării în Liga Naţională. Este vorba despre un play-maker globe-trotter…

www.bctimba.ro a anunţat aseară că Huckaby „este oficial jucătorul echipei noastre şi va evolua cel puţin pentru un sezon la BC Timba Timişoara”, alăturîndu-se astfel lui Chief Kickingstallionsims şi Jordan Glynn.

Conform aceleiaşi surse, Huckaby, un conducător de joc de 1,88 metri, şi-a dat acordul pentru a veni în România, absolventul colegiului Texas C&A nefiind la prima experienţă în Europa, după ce a evoluat la echipe din Arabia Saudită (Al Ahli ) şi Kuweit ( Al Sahel), ajungînd şi în Ungaria, unde în sezonul competiţional 2009-2010 a fost desemnat MVP-ul ligii, cu o medie de 32,5 puncte pe meci, 5,3 asistenţe şi 5,2 recuperări. Ultima echipă la care a evoluat este Yamouk, din Siria, unde a avut o medie de 25,6 puncte, 3.2 recuperări şi 5,8 assist-uri în 13 meciuri.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 6 = sase

 


Ultimele articole din categoria Baschet: