VIDEO | quattro media. Red Bull Half Court World Final 2023 în Kalemegdan, la Beograd, 3×3 Basketball. De aur, egiptencele și sârbii – în ultima secundă

Doar la câteva zile după finala de la Manila a FIBA Basketball World Championships, ”Mondial” de baschet masculin pentru seniori câștigat în premieră de Germania, 83:77 în finala cu Serbia, despre care puteți citi aici, tocmai Serbia a fost gazdă în Kalemegdanul belgrădean a Red Bull Half Court World Final 2023baschet 3 la 3, cu 25 de echipe masculine la start și 14 feminine. Un clip video oferit de Quattro Media.

Participanți la Red Bull Half Court World Final la Beograd, pe 17 septembrie 2023 / foto: Predrag Vuckovic & Red Bull Content Pool

Egiptencele au triumfat în premieră în finala feminină, împotriva caampioanelor din 2022, niponele, nord-africancele dominând în special prin Nadine Selaawi și Hager Amer – desemnată MVP al turneului, 15-10 în meciul cu trofeul pe masă. 

În fața a 2.500 de spectatori, Serbia a triumfat abia în overtime în fața Poloniei cu al ei polonez-american și medaliat olimpic cu bronz la 3×3 Michael Hicks, gazdele câștigând așadar finala băieților mulțumită coșului victorios din ultima secundă a lui Nikola Mihajlovic – MVP al întrecerii masculine.

VIDEO

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = zece

 


Ultimele articole din categoria Baschet: