Zoran Milencovici, pre – BC Timișoara – Timba: ”Toți tinerii, credem că vom juca mai mult sâmbătă… Cu toți cei de la Timba sunt prieten, îi știu foarte bine, ce puncte forte și slabe au”

Unul dintre tinerii baschetbaliști localnici, crescuți sub panourile de pe malurile Begăi, este Zoran Milencovici, pentru care duelul de sâmbătă, din antepenultima rundă a returului Ligii Naționale, BC Timișoara – BC Timba, constituie prilejul reîntâlnirii cu vechi prieteni și foști colegi de juniorat, de la galben-negri.

BC Timișoara, prezentare oficială precompetițională la Bastion, la Jazzissimo Lounge: Zoran Milencovici

 

Totul este însă ca Milencovici să și prindă sâmbătă suficiente minute în teren, pentru a-și măsura din nou forțele, la zi și pe puncte, cu acei vechi prieteni și foști colegi, din nou adversari.

În tur, în decembrie, Milencovici a adunat aproape 10 minute contra ”Urșilor”, ceva mai puține decât Toth, cu aproape un sfert de oră în teren, dar ceva mai multe decât Filip sau Covaciu, utilizați 7 respectiv 5 minute, și a acumulat procentaje de o treime la aruncările libere respectiv de 3 puncte. Ce va fi acum? ”Încercăm să câștigăm toate meciurile, de-acum și până la sfârșitul campionatului. Sper că vom câștiga și vom face un joc bun, ca de obicei”.  

Pătrarul ”violeților” a remarcat că BCT – Timba este un duel pe care-l are în sânge, ”sunt obișnuit pentru că este al nu știu câtelea meci cu cei de la Timba; sunt cu toții prieten, am fost mult timp împreună colegi, îi știu foarte bine, le cunosc punctele forte, punctele slabe”.

Cât de mult va putea însă pune în aplicare aceste cunoștințe, depinde la ora meciului. ”M-aștept să joc mai mult”, s-a transformat zâmbetul lui Milencovici într-un râset scurt, adăugând că ”toți tinerii, credem că vom juca mai mult sâmbătă”. Fiind însă ”al treilea de la coadă” în rotația băncii ”violeților”, cum el însuși a admis în privința componenței ierarhice a lotului, acel mult rămâne de definit concret de la ora 18 încolo.

Acest articol a fost publicat în Baschet și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Baschet: