Biea boxează la Timișoara pe 7 mai pentru centurile WBC International și IBA Intercontinental

Flavius Biea a început cantonamentul pentru ceea ce campionul timișorean își propune să fie un pas spre titlul mondial. Pe 7 mai, Biea va boxa din nou acasă, la Timișoara, pentru două centuri, WBC International si IBA Intercontinental.

La Biea Boxing Gym s-a alăturat echipei bănățeanului și Johnatan Martinez, licențiat ca antrenor profesionist de WBC (Consiliul Mondial al Boxului) și care face parte din stafful fraților Alvarez, Rigoberto, dar mai ales celebrul Canelo.

Antrenorul cu origini columbiene va fi in Romania, până la confruntare din luna mai, pentru a-l antrena pe Flavius Biea alături de Andrei Cherecheș, în drumul pentru cele două centuri puse in joc,

“Cantonamentul sper să fie în beneficiul meu ca sportiv și să mă ducă în postura de a ataca un titlu mondial. Pe 7 mai voi urca din nou în ringul de box, la Timișoara, în fața tuturor celor care m-au sustinut de-a lungul carierei mele. Au venit, au plătit bilete indiferent de vremurile pe care le-am trait. Mă bucur că după o pauză atât de lungă putem reveni în fața voastră cu un alt eveniment valoros, unde vor fi puse în joc două centuri importante” a declarat Biea imediat după parafarea colaborării cu noul său antrenor.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Box: