Boxerii timișoreni, mai multe clasări pe podium la Campionatul Național de cadeți

Două locuri secunde pentru pugiliști de pe malurile Begăi la Campionatul Național de box rezervat categoriei Cadeți, ce s-a încheiat la finele săptămânii trecute în celălalt capăt al țării.

CSM Timişoara, a patra în clasamentul pe medalii al Campionatului Naţional de seniori şi tineret la canotaj de la Iaşi, în 3-4 septembrie 2014 Fernando Doda a obținut locul 2 și medalia de argint în cadrul categoriei 44,5 kilograme, urcând pe podium pentru CSM Timișoara, unde este instruit de antrenorul emerit Nicolae Ispas.

Un loc secund și pentru concitadinul Mihai Drăgulescu, pregătit de Gabriel Arnăutu la LPS Banatul Timișoara, ajuns în finala la categoria 65 kilograme.

Boxerii de la CSM Timișoara, a cărei delegație s-a aliniat la Brăila în noi frumoase echipamente de prezentare și concurs, au mai urcat pe podium și la alte două categorii de concurs, prin Robert Pater, clasat pe locul 3 în cadrul categoriei 38 de kilograme, respectiv Daniel Cosma, al treilea la 76 kilograme.

Și un gust amar pentru delegația celor de la CSM în competiția din perioada 24-30 mai de la Brăila, în ceea ce privește maniera de arbitraj a partidei în care Mihăiță Ancuța, unul dintre cei 6 sportivi convocați de timișoreni la concurs, s-a ales cu locul 5 în ierarhie. ”L-am sesizat chiar și pe domnul Doroftei că nu a fost normal cum a fost arbitrat Mihăiță Ancuța”, ne-a spus Nicolae Ispas, antrenor al cadetului.

 

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × unu =

 


Ultimele articole din categoria Box: