CSM Timișoara domină ediția I a ”Cupei Parța”

Peste 20 de boxeri de la 4 cluburi timișorene și unul lugojean s-au aliniat duminică la ediția inaugurală a reuniunii pugilistice dotată cu ”Cupa Parța”, organizată pentru stimularea activității acestei discipline în mediul rural.

CSM Timişoara, a patra în clasamentul pe medalii al Campionatului Naţional de seniori şi tineret la canotaj de la Iaşi, în 3-4 septembrie 2014

Concursul a constat în 10 partide, cel mai adesea impunându-se reprezentanții lui CSM Timișoara. Și anume Robert Pater, la categoria 35 de kilograme, și Fernando Doda, la 44 kg, tot între cadeți, iar la seniori David Vințan, la categoria 56 kg, desemnat și cel mai tehnic pugilist al reuniunii, respectiv Mihai Lazăr, la 64 kilograme.

Meciul de kinogramă al întrecerii s-a desfășurat în cadrul categoriei tineret, cu veleitățile unei partide de nivel național, Florin Ivănoaie, de la NIMB Timișoara, impunându-se în cadrul categoriei +91kg în dauna lui Ali Techin.

Însă nu doar boxerii de la CSM Timișoara au învins la ”Cupa Parța”, ci și 3 reprezentanți ai CS Banatul respectiv de la LPS Banatul.

Concursul de box a fost onorat de prezența unor sportivi de la CSM Lugoj, CS Banatul, LPS Banatul, CSM Timișoara și NIMB Timișoara, fiind organizat de  CSM Timișoara, sub bagheta antrenorului Nicolae Ispas, precum și de Primăria Parța și investitorul Petru Caza.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − = 3

 


Ultimele articole din categoria Box: