Flavius Biea, al 17-lea meci la profesioniști pe 17 noiembrie la Arad, în Gala Campionilor, cu Yeison Gonzalez din Venezuela

Flavius Biea va întâlni un boxer din Venezuela în „Gala Campionilor”, în care va încrucișa mânușile în al 17-lea său meci în ringul profesioniştilor, programat pe 17 noiembrie la Arad. Pugilistul timişorean a fost distribuit în main-eventul ediţiei cu numărul doi a „Galei Campionilor”, eveniment organizat de Ruben Stoia Boxing Club.

Biea îl va întâlni pe malurile Mureșului pe Yeison Gonzalez, un venezuelean în vârstă de 20 de ani care a strâns 11 victorii şi a suferit o singură înfrângere, în joc urmând a fi pusă centura IBA inter-continentală, rămasă vacantă.

„Este un adversar tânăr, dornic să câştige, dar cred că experienţa mea îşi va spune cuvântul. Este dreptaci, n-a mai boxat în Europa, doar în Venezuela şi în Mexic”, a declarat Flavius Biea. Alexandru Jur, Cezar Juratoni, Daniel Buciuc, Eduard Gafenco şi Florin Cardoş sunt ceilalţi români care vor urca în ring la Arad.

Pentru a pregăti cât mai bine meciul cu Yeison Gonzalez, Flavius Biea va efectua un stagiu de pregătire de zece zile în capitala Regatului Unit. El va fi însoţit la Londra de antrenorii Ştefan Mercea şi Gheorghe Biea şi se va pregăti la All Stars Boxing Gym. Plecarea este programată vineri.

„În această sală se antrenează şi un boxer legitimat la Mayweather Promotions. În Anglia voi face trei sparring-uri şi palmares. Acest cantonament mă va ajuta să intru mai bine în categorie”, a mai spus Flavius Biea.

Gala va fi transmisă de Digi Sport.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 7

 


Ultimele articole din categoria Box: