Flavius Biea din nou alături de alb-violeți. În antrenamentul de joi. ASU Politehnica pentru deplasarea la Târgu Jiu, boxerul, cu gândul și la gala ”Noaptea Spartanilor 2” din 28 iunie

Sportivi localnici din discipline diferite își dau din nou mâna, că trudesc fie în ramuri individuale, fie în jocuri de echipă cu minge. Astfel, boxerul timișorean Flavius Biea schimbă pentru o zi mănușile cu ghetele de fotbal, prietenul celor de la ASU Politehnica urmând a efectua un antrenament pe gazonul verde alături de secund divizionari, joi 23 mai cu începere la ora 11, la Baza 2 – UPT din strada Aurel Păunescu Podeanu 2. Iar acțiunea comună va fi completată și de la ora 14:30 prin participarea pugilistului la conferința de presă găzduită de ocupanta locului 11 în Liga 2 înaintea ultimului meci în deplasare din acest campionat, sâmbătă de la 11 la Târgu Jiu, în penultima rundă a ediției, conferința urmând a prefața și Gala ”Noaptea Spartanilor 2” din 28 iunie.

Pentru campionul timișorean este una dintre ultimele acțiuni înainte de plecarea în cantonamentul din Anglia, în care se va pregăti intens pentru cel mai așteptat eveniment pugilistic al anului în Timișoara, Noaptea Spartanilor 2. Gala de pe 28 iunie va aduce față în față sportivi de excepție din Europa, Africa și America Latină, într-o serie de confruntări ce nu pot fi ratate de iubitorii boxului. 

În conferința de presă, din partea alb-violeților vor vorbi antrenorul principal Cosmin Petruescu și portarul Dalin Munteanu, timișorenii pregătindu-se pentru deplasarea la ocupanta ultimului loc salvator, 15, gorjeni deținători ai unei zestre cu patru puncte mai puțin decât ASU Politehnica. Care nu este încă în posesia unui bilanț matematic echivalent cu evitarea retrogradării, maxim un punct în Oltenia sau jocul rezultatelor înregistrate de cele 5 formații încă implicate în cursa pentru plasarea pe o treaptă superioară poziției a 16-a fiind opțiuni la îndemâna bănățenilor. Nou-promovata ACS Energeticianul, actualmente pe primul loc de retrogradare și cea mai periclitată, joacă în etapa a 37-a în deplasare la Metaloglobus.

Meciurile penultimei runde, pe coloana clasamentelor. Din eșalonul trei au promovat deja cluburi din București – Rapid, Buzău, Turnu Măgurele, Miercurea Ciuc și Reșița, așadar unul singur din jumătatea vestică a țării.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Box: