Flavius Biea va boxa la Timișoara cu Ricardo Ruben Villalba din Argentina

Flavius Biea va boxa cu argentinianul Ricardo Ruben Villalba în data de 7 mai, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din Timişoara, pentru două centuri, WBC International şi IBA Intercontinental, în cadrul Galei Boxing Fighting Championship 2.

Cine este Ricardo Ruben Villalba?

Argentinianul s-a născut la Santa Martin, o suburbie a capitalei Buenos Aires, pe 21 noiembrie 1989 și are în CV-ul său la profesioniști 20 de victorii (8 KO), 5 înfrângeri (3 KO) şi un meci nul.

Cel poreclit Bebo și-a adjucat titlu WBA de campion al Asiei la Moscova pe 22 iulie anul trecut când s-a impus după ce adversarul său, armeanul Edgar Ghukasian, a fost descalificat în repriza a patra. În revanșa ce a avut loc pe 17 decembrie la Samara, adversarul lui Biea a fost nevoit sa renunte la continuarea luptei dupa repriza secundă,acuzand o accidentare la umarul stang.

Biea continuă pregătirea la Biea Boxing Gym alături de columbianul Johnatan Martinez, licenţiat ca antrenor profesionist de WBC (Consiliul Mondial al Boxului) şi care face parte din staff-ul fraţilor mexicani ”Canelo” şi Rigoberto Alvarez.

În gala ce se anunță evenimentul sportiv al începutului de an în vestul României vor mai intra în ring și alte nume importante ale nobilei arte,precum Mirel Drăgan, Amansio Paraschiv, Ionuț Iancu „Tănculețul Olteniei”,Mihai Desrobitu, Cătălin Paraschiveanu, Florin Cardoș și tineri pugiliști aflați la început de carieră, Claudiu Ienci si Daniel Muțiu, care vor face tranziția spre boxul profesionist.

Biletele pentru Boxing Fighting Championship 2 au fost puse în vânzare începând de luni 28 martie și pot fi achiziționate pe entertix.ro sau direct la sala de box #BieaBoxingGym.

 

 

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Box: