Flavius Biea va urca în ring la Arenele Romane din Bucureşti

Pe 20 august, la Arenele Romane din Bucureşti, Flavius Biea va putea fi urmărit în cadrul galei „Dynamite Fighting Show”, un eveniment de kick-boxing în care singurul meci de box va fi cel al pugilistului timişorean. Opt reprize va avea cea de-a 20-a sa confruntare la profesionişti, adversarul nefiind încă stabilit.

Centura intercontinentală IBA pe care o deţine şi-o va apăra la toamnă, într-o altă gală.

Meciul de la Arenele Romane vine ca o mănuşă pentru Flavius Biea, care tocmai a încheiat un cantonament de şapte zile organizat la Văliug de Biea Promotion şi Ruben Stoia Boxing Club.

„În situaţia actuală, un nou meci vine precum o gură de aer proaspăt în viaţa oricărui sportiv de performanţă. Faptul că el vine mai repede decât ne aşteptam şi în una dintre cele mai puternice promoţii din România mă face să fiu recunoscător organizatorilor pentru încrederea acordată şi pentru şansa oferită. Aşadar, pe 20 august, la Arenele Romane, în cadrul Dynamite Fighting Show revin cu un meci de palmares de opt reprize pentru ca în toamnă centura IBA să fie pusă din nou în joc. Mulţumesc, Alin Huiu şi Cătălin Moroşanu, mulţumesc şi sponsorilor care sunt alături de mine! În ceea ce priveşte cantonamentul de la Văliug, acesta a fost un real succes pentru mine”, a declarat pugilistul Flavius Biea.

Benny Adegbuyi şi Mihai Nistor sunt ceilalţi sportivi care au luptat pe reguli de box în cadrul unor evenimente organizate de promoţia Dynamite Fighting Show.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Box: