Knockout Store inaugurează noul sediu din Timișoara. Seminar de elită cu doi ași din kombatul românesc: Cătălin Zmărăndescu și Alex Filip

Knockout Store, brandul de echipamente pentru campionii sporturilor de contact, inaugurează joi 1 iulie 2021 de la ora 10 noul sediu din Timișoara al companiei. Evenimentul este marcat de un moment așteptat cu sufletul la gură de iubitorii și practicanții artelor marțiale din oraș: seminarul gratuit de MMA și kickboxing susținut de doi maeștri ai kombatului românesc: Cătălin Zmărăndescu și Alex Filip. Noul sediu Knockout Store include propria sală de antrenamente. 

Inaugurarea noului sediu reprezintă încă un obiectiv îndeplinit al brandului Knockout Store, dintr-o misiune îndrăzneață: atingerea bornei de 1 milion de luptători echipați cu produse din oferta brandului, în parcursul lor către titlul de campion.

Această nouă locație are un rol multiplu în activitatea Knockout Store, aducând plusvaloare pentru întreaga dinamică a fluxului de operațiuni desfășurate: Este un vis și totodată un obiectiv împlinit pentru noi, echipa Knockout Store. Ne bucurăm pentru acest nou sediu al companiei noastre, unde ne vom putea desfășura activitatea mult mai bine și vom putea ajuta mult mai mulți sportivi.” 

Din noul nostru sediu vom putea procesa mai multe comenzi și ne vom deschide activitatea în întreaga Europa. Această locație este compusă din: magazin de prezentare, birouri, depozit și mini sala noastră de antrenamente, în care putem testa și inova noile echipamente realizate de noi. Aici este și locul nostru de antrenament, după ce încheiem programul de lucru zilnic a declarat Paul Mario Goicov, CEO & fondator Knockout Store.

Seminar gratuit de MMA și kickboxing cu doi luptători de top

Evenimentul de lansare pentru noul sediu Knockout Store îi aduce la Timișoara pe doi reprezentanți de elită în kombatul din România: Cătălin Zmărăndescu și Alex Filip. Cei doi vor susține un seminar de MMA și kickboxing chiar în sala de antrenamente din incinta noului sediu.

 

“Participarea la seminar este gratuită, în semn de recunoștință pentru toți colaboratorii și prietenii Knockout Store. Până la urmă, tot ceea ce facem este pentru îndeplinirea misiunii noastre, aceea de a echipa 1 milion de luptători, astfel încât să devină campioni”

Vreau să mulțumesc întregii echipe Knockout Store, tatălui meu, colaboratorilor și partenerilor noștri, fără de care acest sediu nu era realizabil. Îi invit pe toți iubitorii și practicanții de arte marțiale din Timișoara la deschiderea oficială, care va avea loc pe 1 iulie 2021, orele 10:00, pentru a sărbători și pentru a ne antrena împreună, a mai adăugat Paul Mario Goicov, CEO și fondator Knockout Store.

Despre brandul Knockout Store 

Knockout Store este magazinul online dedicat practicanților sporturilor de contact, cu o ofertă extinsă de produse și accesorii pentru antrenamente și competiții. Fondat în 2008 pentru a inspira performanțele luptătorilor români, Knockout Store și-a construit o viziune de business proprie, în jurul unor valori precum: grija constantă pentru siguranța sportivilor, calitatea soluțiilor oferite și dorința de a face KO provocare după provocare, atât în ring, cât și la sală.

Echipa Knockout Sport este formată din oameni care practică sportul zi de zi, la modul profesionist sau amator, uniți de pasiunea pentru echipamente calitative și accesibile tuturor. Produsele din oferta Knockout Store aparțin unora dintre cei mai importanți producători în domeniu și dedicate practicanților de MMA, Kickboxing, MMA, Kempo, Muay Thai, Jiu Jitsu, Judo și multe alte discipline de contact. 

 
 
 
 

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × = 40

 


Ultimele articole din categoria Box: