Pugiliști din 5 țări la ”Cupa Banatul – Gala Prieteniei”, vineri și sâmbătă în sala ”Profesor Mircea Albu”

Cea de-a V-a ediție a reuniunii internaționale ”Cupa Banatul – Gala Prieteniei” bate la ușă spre sfârșitul acestei săptămâni, la începutul unei toamne în care mânușile vor mai fi încrucișate în ring și la sfârșitul lunii viitoare, cu ocazia înfățișării din acest an a ”Cupei Timișoara”, precum și la începutul lui decembrie, când va urca în scenă tradiționala ”Cupa Revoluției”. În plus, nădejdi pentru prezența unor exponenți și la Campionatul European de Tineret din Turcia. Mai întâi însă, pugilism de calitate pe 29 și 30 septembrie în sala de jocuri sportive ”Profesor Mircea Albu”, din Circumvalațiunii, a CSȘ Bega.

Gazdă în weekend a unui turneu internațional cu participarea a circa 70 de boxeri de la mai multe grupări timișorene dar și din țară respectiv din Germania, Serbia, Slovenia și Ungaria. ”Se anunță a fi o gală atractivă, tare, reunind sportivi de valoare, în cadrul căreia să aibă ocazia să boxeze toți sportivii noștri. Sperăm să cuprindem și toate categoriile de greutate”, a explicat Mihai Ion, conducător al Asociației Județene de Box Timiș, semnalând că întrecerea se va derula pe mai multe categorii de vârstă, pentru juniori, cadeți, tineret și seniori.

Timișoara va fi reprezentată la ”Cupa Banatul – Gala Prieteniei” de mai mulți pugiliști, printre care medaliați naționali precum Flavius Chirilă și Laurențiu Apetrei, instruiți la CS Banatul de Gheorghe Biea, Andrei Secrieru și Mihai Nicolescu, la LPS Banatul sub îndrumarea lui Mihai Ion și Gabriel Arnăutu, respectiv Doru Livădaru și David Vințan, pregătiți la CSM Timișoara de Nicolae Ispas.

Gala internațională ”Cupa Banatul” are primul gong vineri la ora 17, a doua zi, sâmbătă dimineață, luând startul finala, cu începere de la ora 10,30, totul în organizarea Asociației Județene de Box Timiș în colaborare cu Primăria Timișoara și grupările locale LPS Banatul și Clubul Sportiv Municipal.

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Box: