Tradiționala gală internațională de box ”Cupa Revoluției”, la a 28-a ediție, vineri și sâmbătă în sala Constantin Jude

Ringul pugilismului va trona la putere pe terenul sălii sporturilor ”Constantin Jude” spre  sfârșitul săptămânii în curs, mânușile de box urmând a fi încrucișate în tradiționala gală internațională de la finele anului, ”Cupa Revoluției”, ajunsă deja la cea de-a XXVIII-a sa ediție.

Cântarul oficial programat joi la ora 19 va preceda cele două gale programate vineri după-amiază și sâmbătă la matineu, speranțele organizatorilor tradiționalei competiții în ring, și anume Asociația Județeană de Box Timiș în colaborare cu Primăria Timișoara, LPS Banatul, CSM Timișoara și DJST Timiș, legându-se de prezența cât mai multor amatori de box în tribuna sălii ”Constantin Jude”, cu promisiunea unor reprize competitive, generoase în efort din partea protagoniștilor.

Vineri 7 decembrie este programată prima gală, cu începere de la ora 17, estimativ până spre ora 21, iar sâmbătă cea de-a doua, de la ora 11, până la aproximativ 13:30.

Conform tradiției cu această ocazie, vecinii de la sud-vest vor fi nelipsiți într-un colț al ringului, anunțându-și prezența nu mai puțin de 4 cluburi din Serbia, și anume Dinamo Pancevo, Boks Klub Loznica, Boks Klub Sajkasi Zabalj și BK Rokica Loznica, unele dintre acestea salutând publicul de pe Bega și în trecut.

Grupări pugiliste de la sud de Dunăre și-au anunțat la rândul lor participarea, din estul Bulgariei, însă vitregia condițiilor meteorologice le-a determinat a declina pe ultima sută de metri alinierea la start, așa precum nici protagoniști din Freiburg care descindeau în trecut cu această ocazie pe Bega nu vor sosi și de această dată.

Nelipsite vor fi însă grupări timișene precum CSM Lugoj sau CS Jimbolia, și bineînțeles cele timișorene, ca de exemplu LPS Banatul, CSM, CS Banatul ori Viitorul, de pe fâșia vestică mai anunțându-și prezența CSM Reșița și Basti Box Salonta, iar din Oltenia, sportivi din Craiova și Drobeta Turnu Severin.

De menționat și că organizatorii au programat partide la toate categoriile de vârstă, începând de la copii, cadeți, juniori, tineret și seniori, iar la fiecare pe toate categoriile de greutate în care boxează pugiliștii localnici.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Box și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ cinci = 10

 


Ultimele articole din categoria Box: