Adrian Cionca (CSU Poli), locul 3 la Cupa F.R. Canotaj ergometru – seniori, după Pîrghie și Palamariu

Adrian Cionca s-a clasat al treilea în Cupa Federației Române de Canotaj la ergometru, în proba individuală a seniorilor, la masculin, fostul campion mondial de juniori înregistrând timpul de 6:00,70 și 477 Watt în concursul disputat concomitent în mai multe centre din țară, prin simulare pe ergometre Concept II.

Adrian Cionca

Competiția este tradițională intrării în sezonul hibernal, ca modalitate de testare a canotorilor, pe uscat, și a fost găzduită, ca de obicei, și la Timișoara, de astă dată în noul studio al celor de la Smart Fit, pe Calea Buziașului.

Cionca s-a clasat în această probă după timișoreanul Cristi-Ilie Pîrghie, de câțiva ani stelist, cronometrat în 5:47,70, și George Alexandru Palamariu (CS Dinamo NIRO), în 5:53,70. Coleg de club al lui Cionca, tot în alb-violet, Robert Spiridon a încheiat al cincilea la individual masculin, între seniori, categorie la care se simulează vâslitul pe distanța de 2.000 de metri.

Tot pe 5 și Ionela Mădălina Petreanu, de la CSM Timișoara, în 7:26,10, în proba individuală a senioarelor, cu mențiunea că sportivii localnici detașați la loturile naționale, în centrele de pregătire, au disputat concursul în respectivele locații.

Comparativ cu numărul juniorilor timișoreni implicați în această întrecere, cel al seniorilor a fost mai redus, doar alți 4 canotori aliniindu-se în weekend la start.

La seniori, Steaua a obținut 3 titluri la simplu, iar Olimpia București unul, pe când la juniori, CS Dinamo NIRO a smuls trei victorii iar CSA Steaua una.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 63

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: