Calapis înscrie Asociaţia Judeţeană de Canotaj în Registrul Sportiv

Calapis, supervizînd împreună cu colegul profesor Bena antrenamentul juniorilor, în hangarul CSŞ Bega, din centru, pregătiri în vederea Naţionalului de ergometru de peste 4 săptămîni

Canotajul timişorean vîsleşte înainte, fie şi împotriva curentului. „Tocmai am înscris Asociaţia Judeţeană Timiş în Registrul Sportiv şi am achitat taxa de afiliere la Federaţia Română de Canotaj, în a cărei adunare generală va fi aprobat demersul nostru. Este un pas foarte bun pentru secţiile sportive de canotaj din Timişoara şi l-am realizat în ideea aducerii pe malul Begăi a unui Centru Olimpic pentru juniori II”, explică profesoara Ecaterina Calapis, preşedintă a Asociaţiei Judeţene de Canotaj Timiş şi antrenoare la secţia de canotaj a CSŞ Bega Timişoara.

„Tocmai pentru acest lucru am fost la Bucureşti şi sunt unele semne bune în privinţa revigorării canotajului pe malul Begăi”, a explicat telefonic Calapis, care îşi pregăteşte în foc continuu juniorii pentru participarea la Campionatul Naţional de ergometru, pentru juniori şi seniori, în 19 februarie, la Bucureşti.

Canotajul local se confruntă cu exodul celor mai talentaţi juniori spre Centrele Olimpice din alte localităţi, motiv pentru care antrenorii secţiilor de profil din oraş pledează pentru înfiinţarea unui Centru Olimpic şi pe malul Begăi, pentru juniori II şi chiar mai mici, pledoaria lor fiind susţinută de toate avantajele oferite de canalul navigabil şi baza materială existentă.

Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Calapis înscrie Asociaţia Judeţeană de Canotaj în Registrul Sportiv

  1. cornel spune:

    ma bucur nespus de mult caci cineva mai are curajul si puterea necesara de a trece peste barierele imposibilului

  2. Matei spune:

    M-as bucura f.f.f. mult daca pe langa aceasta ASOCIATIE de CANOTAJ a Judetului ar mai veni si alte PERSONALITĂŢI din aceasta zonă bogată, pentru a ne face cunoscuţi sau mai bine zis a reveni în Canotaj cu acele realizări pe plan MONDIAL. În Timişoara a fost adus pentru prima data CANOTAJUL. Pe această cale indraznesc să fac un apel ,o invitaţie, şi chiar o rugăminte la toţi cei care mai simt că doar prin mişcare, prin sport, putem deveni mai SĂNĂTOŞI ,mai VIGUROŞI şi chiar mai BUNI, să vină la asociaţie cu orice fel de idei, soluţii, sprijin logistic, financiar, etc. Am mare încredere că va fi bine primit şi în special f.f.f. mult apreciat. Va mulţumesc. Matei,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: