Raluca Munteanu, Florin Enache şi Răzvan Hodorogea cîştigă Cupa României la ergometru pentru juniori

Mai numeroşi au fost juniorii canotajului timişorean care s-au aliniat în week-end la start la ultimul concurs pe uscat al sezonului hibernal, Cupa României la ergometru, 3 dintre ei cîştigînd probele în care au concurat, şi anume Raluca Munteanu şi medaliatul mondial Florin Enache, de la CSŞ Bega Timişoara, respectiv Răzvan Hodorogea, de la CSM Timişoara. Iar adolescenţii de pe Bega, care se vor alinia în 12 aprilie la primul concurs naţional pe apă din 2013, Campionatul Naţional de Fond pentru juniori, tocmai pe Bega, au obţinut şi două locuri 2 respectiv două clasări pe 3.

Florin Enache s-a impus la individual, în întrecerea juniorilor I, reunind 18 sportivi, în 6:12,10, cucerind Cupa României, iar colega sa de club Raluca Munteanu a cîştigat dintre 12 canotoare la start proba omoloagă a fetelor, în 6:57.

Pe lîngă învingătorii reprezentînd CSŞ Bega, s-a impus în numele lui CSM Timişoara şi Răzvan Hodorogea, cu un timp de 6:59 în întrecerea categoriei uşoare, avînd un avans de 11 secunde faţă de secund clasatul de la CS Farul, dintre 6 juniori la start.

Tot la categoria uşoară, dar între fete, Mihaela Aniţa, de la CSŞ Bega, a cucerit locul 2, cu timpul de 7:31,80, după o reprezentantă a Liceului Teoretic Traian Lalescu Orşova, de fapt un centru de pregătire olimpic ce a dominat clar întrecerile juniorilor, cu 7 probe adjudecate. Ştiinţa Constanţa a cîştigat alte 3 probe, CSŞ Bega Timişoara şi Centrul Naţional Nicu Gane Fălticeni cîte două, iar CSM Timişoara şi Ceahlăul, Olimpia Bucureşti, CSŞ1 Bucureşti şi CSM Călăraşi, cîte una.

David Halmagian, de la CSM Timişoara, a obţinut şi el locul secund în întrecerea juniorilor III, în 3:28,30, iar Drajan Raicovici locul 3 în proba adjudecată de Hodorogea, fiind cronometrat în 7:10.20.

Tot locul 3 a obţinut şi Alexandra Boaru, de la CSŞ Bega Timişoara, în 7:34,00, în întrecerea junioarelor 2.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Canotaj, Exclusiv, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: