Robert Groşan, de la CSŞ Bega Timişoara, în finala A de 4 rame a Campionatului Mondial de juniori de la Hamburg, în barca României

Robert-Ovidiu Groşan, canotorul de la CSŞ Bega Timişoara care luna trecută a împlinit 18 ani, va vâsli duminică în finala A a probei de 4 rame din cadrul Campionatului Mondial de junior din Germania, după ce românii au câştigat astăzi una dintre seriile semifinale.

Calificaţi tot de pe locul întâi şi din serii, tinerii “tricolori” Cosmin Pascari, Constantin Radu, Sergiu Vasile Bejan şi Robert-Ovidiu Groşan s-au impus şi în această dimineaţă în semifinala din parcul acvatic Dove-Elbe, cu timpul de 6:26,140, fiind urmaţi la sutimi de secundă de Spania, în 6:26,700, şi Grecia, 6:26,840.

Din cealaltă serie semifinal s-au calificat în ordine în finala A echipajele din Germania, cu cel mai bun timp al semifinalelor, 6:24,050, respectiv ale Croaţiei şi Italiei, în 6 minute şi 30 de secunde.

Românii se calificau joi cu un timp mai bun, 6:16,940.

O bucurie şi pentru celelalte reprezentante ale canotajului timişorean în flotila României, Mădălina Petreanu şi Raluca Munteanu, de la CSM respectiv CSŞ Bega, trecând cu bine prin furcile caudine ale recalificărilor în proba de 8 plus 1, primele cu timpul de 6:32,730 şi urmate la 470 de sutimi de secundă de Italia. În finală s-au mai calificat şi SUA şi Australia, după ce, direct din semifinale, se calificau în lupta finală pentru medalii Germania şi Rusia.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Canotaj și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + 8 =

 


Ultimele articole din categoria Canotaj: