Cărţi de sport

„Despre boxul şi boxerii timişoreni, 1924-2007”, scrisă de regretatul Gheorghe Almadi şi lansată în vara lui 2009

<
Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la „Despre boxul şi boxerii timişoreni, 1924-2007”, scrisă de regretatul Gheorghe Almadi şi lansată în vara lui 2009

 1. Alice ISTRATE spune:

  Buna ziua,

  deoarece in aceasta carte se face referire si la tatal domnului Bleier, care m-a rugat sa cumpar aceasta carte, va rog sa-mi comunicati cum se poate intra in posesia ei.
  Am sunat la Editura Marineasa si mi s-a spus ca nu mai exista nici un exemplar pe stoc.
  Exista undeva in Timisoara un depozit de carte sau o librarie de unde se poate achizitiona aceasta carte? Sau exista posibilitatea achizitionarii on-line?
  De asemenea si sora domnului Nutu Tatucu, Dumnezeu sa-l odihneasca, ar dori un exemplar, Nutu fiind si el mentionat in carte.
  Prin bunavointa domnului Nelu Marconi am primit de la dansul un exemplar, dupa ce am vorbit la telefon cu domnul Almadi. Tatal meu, Ion Istrate este si el mentionat in paginile cartii. Dar acum din pacate domnul Almadi a plecat dintre noi, Dumnezeu sa-l odihneasca!
  Dar mai sunt si altii care ar dori aceasta carte!

  Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi raspunde.
  Multumesc anticipat.

  Alice Istrate
  Bucuresti

 2. mercea aurel nino spune:

  LA LANSAREA CARTII, DOMNUL GHEORGHE ALMADI A INVITAT TOTI BOXERII TIMISORENI IN VIATA SA PARTICIPE LA ACEL EVENIMENT IAR LA SFARSIT AU PRIMIT TOTI CITE O CARTE CONTRA COST CU AUTOGRAFUL DANSULUI.DIN PACATE ANUL ACESTA GHEORGHE ALMADI A PLECAT DINTRE NOI SI CARTILE CARE I-AU MAI RAMAS AU FOST IMPARTITE CELOR CARE L-AU CONDUS PE ULTIMUL DRUM.DACA CUMVA O SA FAC ROST DE UNA TE VOI ANUNTA DAR NU VREAU SA PROMIT NIMIC.CU RESPECT NINO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 3