Concursul de alergare şi ciclism de Ziua Copilului, Junior Maraton Timişoara 2024, un real succes la Muzeul Satului Bănăţean în organizarea CS Tibiscus: ocupanţii podiumului pe categorii de vârstă

Peste foarte puțin timp va fi Ziua Copilului, iar un concurs iubit de toţi cei mici – Junior Maraton Timişoara, a bifat cu succes pentru a şaptea oară în ultimii ani promovarea sportului şi a mişcării în rândul copiilor de vârstă şcolară. Concursul a fost, ca de obicei, de tip open – s-au putut înscrie gratuit copiii sub 14 ani, care au ales să participe la proba de alergare sau cea de ciclism ori la ambele.

Premianţii întrecerilor de alergare şi pedalat au fost următorii, pe categorii de vârstă, fete şi băieţi:

* ALERGARE FETE 12-14 ANI (n. 2010-2012)
Locul I: Borlozan Monica
Locul II: Nistor Adriana
Locul III: Arsene Daria

* ALERGARE BAIETI 12-14 ANI (n. 2010-2012)
Locul I: Bizera Ștefan
Locul II: Cozma Andreas
Locul III: Păun Victor

* ALERGARE FETE 9-11 ANI (n. 2013-2015)
Locul I: Negrea Eva
Locul II: Totok Sara
Locul III: Voican Alexandra

* ALERGARE BĂIEŢI 9-11 ANI (n. 2013-2015)
Locul I: Cernescu Darius
Locul II: Birluț Matei
Locul III: Iana Răzvan

* ALERGARE FETE 6-8 ANI (n. 2016-2018)
Locul I: Berte Alexandra
Locul II: Trifan Daria
Locul III: Radu-Oniță Flavia

* ALERGARE BĂIEŢI 6-8 ANI (n. 2016-2018)
Locul I: Iana Bogdan
Locul II: Hernea Andrei
Locul III: Stanciu Sasha

* ALERGARE FETE 3-5 ANI (n. 2019-2021)
Locul I: Mistoiu Emma
Locul II: Băicuș Ana
Locul III: Știubea Mara

* ALERGARE BĂIEŢI 3-5 ANI (n. 2019-2021)
Locul I: Hernea Casian
Locul II: Roventa Eric
Locul III: Hanganu Rareş.

* CICLISM FETE 12-14 ANI (n. 2010-2012)
Locul I: Borlozan Monica
Locul II: Bratu Sofia
Locul III: Tar Timeea

* CICLISM BĂIEŢI 12-14 ANI (n. 2010-2012)
Locul I: Stroe David
Locul II: Bocșan Ștefan
Locul III: Bizera Ștefan

* CICLISM FETE 9-11 ANI (n. 2013-2015)
Locul I: Tomuța Dorothea
Locul II: Tancău Maya
Locul III: Doszlop Maria

* CICLISM BĂIEŢI 9-11 ANI (n. 2013-2015)
Locul I: Câmpan Petru
Locul II: Bărcan ianis
Locul III: Pop Andrei Rareș

* CICLISM FETE 6-8 ANI (n. 2016-2018)
Locul I: Berte Alexandra
Locul II: Patranjean Anais
Locul III: Burciu Ana-Ilinca

* CICLISM BĂIEŢI 6-8 ANI (n. 2016-2018)
Locul I: Aresmerițoaie Luca
Locul II: Hernea Andrei
Locul III: Măceșanu Cezar

* CICLISM FETE 3-5 ANI (n. 2019-2021)
Locul I: Mistoiu Emma
Locul II: Știubea Mara
Locul III: Mihoc Luna

* CICLISM BĂIEŢI 3-5 ANI (n. 2019-2021)
Locul I: Hernea Casian
Locul II: Gaiță Thomas
Locul III: Roventa Eric.

Junior Maraton Timişoara 2024 a fost organizat de Clubul Sportiv Tibiscus şi s-a desfăşurat pentru a treia oară în cadrul unui proiect finanţat prin „Fondul RO Bike Valley” cu sprijinul Fundaţiei Comunitare Timişoara şi susţinut de Decathlon România. Proiectul a asigurat cheltuielile organizatorice dar şi premiile oferite tuturor de 1 Iunie, iar celor mai buni sportivi pentru rezultatul obţinut. „Intră şi tu în comunitatea RO Bike Valley pentru a promova ciclismul în comunitate!” este îndemnul organizatorilor.

Cei mai rapizi copiii au fost premiaţi, separat pe categorii de vârstă şi de sex, pe baza cronometrării cu chip asigurată de Liniadesosire.ro, cu diplome, cupe şi vouchere cadou la un cunoscut lanţ de articole sportive.

Ca de obicei, evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu gazda – Muzeul Satului Bănăţean Timişoara, iar suportul medical de urgenţă a fost asigurat de paramedicul SMURD sosit cu motocicleta de la INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „BANAT” AL JUDEȚULUI TIMIȘ, în timp ce la buna desfășurare a concursului au vegheat și prietenii noștri de la Asociaţia Banat 84 şi Clubul Sportiv Alternative TM.

Tuturor celor enumeraţi mai sus, tuturor celor prezenţi – copii, părinţi, bunici, rude – organizatorii le mulţumesc pentru participare şi implicare şi vă invită să aşteptaţi surprizele de 1 Iunie 2025!

Junior Maraton Timişoara 2024 a avut ca sponsor principal compania PVL – GROUPE PLASTIVALOIRE, aflată pentru a cincea oară alături de organizatorii acestui eveniment. Compania a asigurat cheltuielile cu pachetul oferit tuturor de 1 Iunie precum și sportivilor care au urcat pe podium.

Pentru că fiecare copil este un câștigător, la înscriere micuții sportivi au primit două plăsuțe cadou de 1 Iunie, conținând bunătăți sărate și dulci, un suc și o apă, un măr, produse de igienă personală (servețele și pastă de dinți), suplimente alimentare pentru copii, o boxă bluetooth dar și o medalie de participare. Toate acestea mulțumită sponsorilor generoși: PROFI, AUR’A, CONTAKT, FARMACIA ROZ, FITERMAN PHARMA, TERAPIA, PERRIGO, HALEON și BIOFARM.

Pentru că unul din scopurile evenimentului era acela de a contribui la creșterea siguranței circulației rutiere prin ateliere specifice desfășurate în paralel cu competiția sportivă, înaintea primului start toți copiii au putut lua parte la o prezentare detaliată oferită de Caravana Rutieră asigurată de INSPECTORATUL DE POLIȚIE JUDEȚEAN TIMIȘ.

Un alt obiectiv al acestui eveniment este îmbunătățirea cunoștințelor copiilor în domeniul sănătății și al igienei, astfel că de-a lungul celor trei ore de concurs copiii interesați au putut vizita Cabinetul de igienă orală asigurat de FAMILY DENTAL CLINIC și au putut urmări demonstrația de prim ajutor în caz de accidente prezentată de dr. ANDREI MUNTEANU, primind produse de igienă și diplomă de participare.

Și pentru că vine 1 Iunie și copiii se bucură de orice cadou, o mașină de vată de zahăr și un tobogan gonflabil au făcut deliciul micuților care s-au dedat (și) la distracție în zona de concurs.

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 9 = saptesprezece

 


Ultimele articole din categoria Atletism: