Cu bicicleta și cu trotineta prin oraș – de ce accesorii aveți nevoie?

Pentru a merge la serviciu, la universitate sau la cumpărături – indiferent unde locuiți, trebuie să parcurgeți distanțe uneori considerabile. Lăsați mașina deoparte și nu așteptați autobuzul, ci treceți la o bicicletă sau la un scuter și îmbunătățiți-vă în același timp condiția fizică.

Deplasarea în oraș presupune adesea să stați în ambuteiaje, ceea ce înseamnă pierdere de timp și este, de asemenea, dăunător pentru mediu. Nici călătoria cu autobuzul sau tramvaiul nu este întotdeauna eficientă, deoarece transportul public poate fi foarte aglomerat, iar vehiculele nu ajung întotdeauna la timp. Prin urmare, uneori este mai bine să alegeți un mijloc de transport alternativ – un scuter sau o bicicletă nu numai că oferă independență și ușurință de mișcare într-un oraș aglomerat, ci și o oportunitate de a vă îmbunătăți condiția fizică.

Young couple on vacation having fun driving electric scooter through the city.

De unde să cumpărați un scuter pentru a vă plimba prin oraș?

Oricine caută un mijloc de transport alternativ ar trebui să caute scutere de agrement. Aceasta este o soluție foarte bună pentru deplasarea la serviciu sau la școală. Este un mod de activitate care, cu siguranță, nu vă va lăsa să obosiți, ci va avea un impact pozitiv asupra întregului organism și vă va asigura bunăstarea. Trotinetele de la mărci de top precum Hudora, Micro sau Scoot&Ride sunt fabricate din materiale robuste, dar ușoare și durabile. Amortizoarele puternice asigură că, chiar și în cazul unor mici dealuri sau denivelări, deplasarea este confortabilă și convenabilă. Trotinetele clasice cu roți mici sunt ideale pentru deplasarea pe teren plat. Pentru trasee mai solicitante, alegeți modele cu roți cu pompă pentru o mai bună absorbție a șocurilor.

Trotinetele electrice sunt, de asemenea, foarte populare. Acestea ating viteze de la 20 km/h la peste 70 km/h.Vă recomandăm scuterele electrice confortabile și rapide de la Frugal, Motus sau Razor. Acestea au baterii încăpătoare cu o greutate foarte mică, astfel încât pot asigura o autonomie de până la 70 km, permițându-vă să parcurgeți un drum mai lung sau mai multe rute mai mici. Motoarele, cu o putere de până la 1300W, sunt într-adevăr foarte puternice! Între timp, siguranța este garantată de frânele robuste și de amortizoarele de înaltă rezistență. Multe dintre aceste aparate au ecrane LCD care afișează cei mai importanți parametri de pedalare, cum ar fi viteza sau distanța.

Close up of battery pack of a modern electric bicycle

De asemenea, bicicletele de oraș/urbane reprezintă o soluție sigură și confortabilă pentru deplasarea în oraș.  Magazinul online Sportano oferă o selecție largă și variată de biciclete de oraș de la Orbea sau Kellys, ambii producători de top de biciclete. Bicicletele ecologice sunt, de asemenea, o descoperire recentă. Acestea sunt vehicule inovatoare echipate cu o unitate electrică fiabilă. Astfel de biciclete sunt disponibile în versiuni pentru bărbați și femei, dar veți găsi și variante unisex.

Alegeți un magazin sportiv profesionist

Atunci când cumpărați o bicicletă sau un scuter, se merită să aveți încredere în specialiști. Acestea se pot găsi într-un magazin sportiv staționar, dar și online. O gamă  mare nu înseamnă totul, pentru că, de multe ori, aveți nevoie și de ajutor în alegerea celui mai potrivit produs pentru nevoile dumneavoastră. Cumpărăturile pe internet sunt foarte convenabile, deoarece puteți găsi multe produse într-un singur loc, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transport, iar dacă aveți nevoie de ajutor cu alegerea – un magazin bun are o echipă calificată de specialiști în departamente individuale și sporturi, care vă vor ajuta să alegeți cel mai bun produs.

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: