Ediția 54 a Turului Ciclist al României, cursă prolog în Timișoara marți 31 august

Ediția din acest an a Turului Ciclist al României, ediție cu numărul 54, debutează marți 31 august prin cursa sa prolog în Timișoara, chiar din fața Universității de Vest (https://www.turulromaniei.ro/etape2021/prolog/). Miercuri, etapa I a turului, cu startul din Timișoara. Cu această ocazie, câteva cuvinte despre echipa UVT-Devron West Cycling Team, a celor de la UVT, reprezentată de Iustin Văidian, care își mobilizează întreaga energie pentru participarea împreună cu lotul național al României.

În sezonul competițional 2021, cicliștii componenți ai velo-team-ului „UVT-Devron West Cycling Team” s-au obișnuit cu obținerea unor bune performanțe la competițiile interne și internaționale.

De curând, pentru Campionatele Naționale de șosea ale României și Republicii Moldova, în echipă au fost cooptați și doi sportivi stranieri, reușindu-se obținerea a 12 medalii, dintre care 3 titluri de Campion Național al României, două titluri de Campion Național al Moldovei, două titluri de vicecampioni naționali și 5 medalii de bronz.

Protagoniștii tricoului de Campion Național la proba de fond și contratimp individual sunt:

  • Georgeta Ungureanu (Elite feminin) – fond ,
  • Mădălin Gaiță (Master) – fond,
  • Andrei Ionuț (U23) – fond;
  • Andrei Sobennicov (Elite masculin), Republica Moldova – fond;
  • Arman Garibean (U23), Republica Moldova – contratimp individual;

Titlurile de Vicecampioni Naționali sunt deținute de Arman Garibean (U23) – proba de fond și Madalin Gaita (Master) – proba de contratimp.

Medaliile de bronz sunt deținute de: Georgeta Ungureanu (Elite F) – Contratimp individual, Cojanu Andrei (U23) – Contratimp individual, Alin Toader (Junior) – Fond.

Rezultatele echipei nu ar fi putut fi așa de frumoase fără munca coechipierilor Mihai Băbăiță (Elite), Văidian Iustin (U23), Emil Chepean (Elite M), Ștefan Drăgoiu (Junior), David Urs (U23), și, nu în ultimul rând, a antrenorului Alexandru Drilea Apetrei, directorului sportiv Ovidiu Burghelea, specialiștilor din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, Mirică Nicoleta, Tiberiu Puta, Cristian Negrea, dar și a mecanicului Radu Hăulică, maseoarei Camelia Chepetan, reprezentanților sponsorului, DEVRON Romania, Proaction și tuturor celor care cred în performanță și competiție ciclistă.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: