Înţepat, rezervist mort subit cu analize „perfecte”, pedalând. Pasionatul ciclist „posta” ironic în octombrie 2021 la adresa celor „LIBERI ŞI NEVACCINAŢI, cum să mori ca un prostovan medieval”. Iar în acelaşi an cita şi din Bendeac: „CINE SUNT CONSPIRAȚIONIȘTII? Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca niște cretini din pricina COVID peste câteva luni”. Mor de fapt pe capete cei fără de smerenie, „vaccinaţi” care se credeau nişte mici Dumnezei

În baza parteneriatului ActiveNews – Sporttim, iniţiat în acest an de cotidianul bucureştean, preluarea consemnării publicate pe marginea dispariţiei subite în timp ce practica sportul preferat a încă unui înţepat prin aşa-zisa „vaccinare”, altfel rezervist, pasionat ciclist şi cu proaspete analize medicale „perfecte”, dintr-un şir tot mai lung de inoculaţi care se manifestau public în scris în 2021 de o manieră odioasă la adresa semenilor optând pentru evitarea sinuciderii rapide ori lente prin ac, decedat dintr-un şir cu atât mai lung şi fără sfârşit al celor care „au crezut în ştiinţă” şi şi-au bătut joc sau nu de cei rămaşi neînţepaţi. Şi este strict abia începutul. O consemnare SOS despre ravagiile făcute de propaganda campaniei de aşa-zisă „vaccinare” în rândul credulilor care nu doar că şi-au semnat sentinţa cu propria mână dar i-au mai şi persiflat public pe cei în cunoştinţă de cauză, o dovadă perfectă a dezbinării şi urii induse între oameni şi prin „cocktail-ul” vătămător urzit de oculta satanică mondială prin mituiţii săi. Decedatul pedalând „posta” ironic în octombrie 2021 la adresa celor „LIBERI ŞI NEVACCINAŢI” despre „cum să mori ca un prostovan medieval”, iar în acelaşi an şi dintr-o „maximă” a nimănui altuia decât „marele” Bendeac: „CINE SUNT CONSPIRAŢIONIŞTII? Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca nişte cretini din pricina COVID peste câteva luni”

Partenerii de la ActiveNews, activenews.roştiri necenzurate, au publicat un articol, accesibil aici, despre încă un caz de moarte subită între practicanţi de sport în plin efort cu analizele „curate”, sub titlul „Le dorea moartea nevaccinaţilor şi acum a făcut infarct pe bicicletă deşi ”avea analizele perfecte”. Petre Popa, ciclist de performanţă şi ofiţer în rezervă al MApN a murit subit în timp ce pedala prin Vrancea. A crezut în SCIINŢĂ, adică în BENDEAC”.

Respectivul pasionat de ciclism se deda în urmă cu nici 2 ani, „vaccinat” fiind, la a „posta” ironic în octombrie 2021 la adresa celor „LIBERI ŞI NEVACCINAŢI” despre „cum să mori ca un prostovan medieval„, iar în aceeaşi perioadă mai prelua şi o „maximă” a nimănui altuia decât „marele” Bendeac, tot într-o postare pe „marile reţele de socializare”, şi anume „CINE SUNT CONSPIRAŢIONIŞTII? Sau, mai bine spus, cine sunt cei care vor muri în continuare ca nişte cretini din pricina COVID peste câteva luni”. N-a trecut mult timp, şi precum mulţi, mulţi alţii, cel care s-a şi inoculat cu arma biologică de sintetizare dar i-a mai şi luat în derâdere pe neînţepaţi, a plecat dintre noi.

Cel decedat a îngroşat rândurile celor care au tot procedat la fel, mai întâi înţepându-se dar şi persiflându-i pe cei care – în cunoştinţă de cauză – au evitat serul toxic, iar mai apoi plecând inevitabil dintre semeni, însă nu oricum, ci prin a-şi fi pierdut pe veci mântuirea, prin însuşi actul sinucigaş în favoarea căruia a consimţit în scris, dându-şi acordul într-un exerciţiu al lipsei de conştiinţă, ignoranţei şi acceptării fără documentare a dezinformării. 

A fost şi este încă plină ţara de aceste oi rătăcite, idem la nivel mondial.

În condiţiile în care aşa-zisul „vaccin” era de fapt o armă biologică de ucidere în masă dar şi de mutaţie genetică prin sintetizare sub forma colonizării sistemului imunitar al organismului natural uman printr-o fuziune nano-sintetică bio-robotică. Pura realitate, oricât de ştiinţifico-fantastic ar putea suna pentru unii.

Iresponsabila ignoranţă lipsită de smerenie în absenţa conştiinţei spirituale a mers într-atât de departe la mulţi români care habar n-au pe ce lume trăiesc, încât s-au jucat cu aroganţă cu termeni ai unor noţiuni pe care nu le stăpânesc, respectivii fiind fideli „idioţi utili” tocmai conspiraţioniştilor de care pomeneau şi cărora le-au dat concursul prin a fi cobai conspiraţiei mondiale de ucidere în masă şi modificare genetică spre transumanism, pe când cei pe care-i desconsiderau prin persiflare sunt cu toţii de fapt anti-conspiraţionişti, bine-mersi. 

Iar ocultiştii nici măcar nu s-au sinchisit să-şi ascundă intenţiile, sugestive rămânând de exemplu remarcile din 1981 ale uneia dintre „cozile de topor”, Jacques Atalli, în primul dintre cei 10 ani de activitate drept consilier al preşedintelui Republicii Franceze la acea vreme, Francois Mitterand, în sensul că „ne vom scăpa de ei prin a-i face să creadă că este spre binele lor. Vom fi avut grijă să avem plănuit tratamentul, un tratament care va fi soluţia. Selectarea idioţilor se va face de la sine: ei vor fi cei care vor merge în abator de bunăvoie. În special cei stupizi. Eutanasierea ţinteşte aceste grupuri… Vom găsi noi ceva sau vom cauza asta, o pandemie care să ochească anumiţi oameni, o criză economică reală sau nu, un virus care-i va afecta pe cei bătrâni ori graşi, chiar nu contează. Cei slabi vor da în primire, cei fricoşi şi stupizi vor cere asta şi vor solicita a fi trataţi… Vom fi avut grijă să avem plănuit tratamentul…”

Dar şi mai scurt şi concis, prin zisele lui Henry Kissinger într-un discurs adresat Consiliului pentru Eugenism al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii în 2009: ”Odată ce turma acceptă vaccinările obligatorii, meciul e jucat. Ei vor accepta orice – inoculare forţată sau donare de organe – <pentru binele superior>. Controlează minţile oilor şi controlezi turma. Producătorii de vaccinuri vor face miliarde. Iar mulţi dintre voi, din această încăpere, sunteţi investitori. E o situaţie de mare câştig-câştig. Micşorăm turma şi turma ne plăteşte pentru serviciile de exterminare.” Un curs ireversibil adoptat începând din decembrie 2020, odată cu lansarea sportului extrem al împunsăturilor în braţ, iar efectele îşi arată încet, încet colţii, fiind însă vorba doar despre o stare incipientă a manifestării consecinţelor de pe urma înţepării cu ac, ser şi doză.

Dar iată ceva mai jos mostrele ignoranţei ciclistului înţepat şi persiflant la adresa semenilor neinoculaţi genetic, nimic nefiind de mirare în condiţiile în care omenirea este posedată de-a binelea şi fără ştirea sa prin demonizare în ghearele unui cult satanic ce cultivă sacrificiul de sânge. Jertfele şi ofrandele fiindu-i aduse neîncetat de către cultiştii convertiţi, şi nu oricum, ci pe banul public – ban al tuturora, căci „vaccinul gratuit” era de fapt achitat din dările românilor, aşadar şi din contribuţiile „prostovanilor” şi „cretinilor” rămaşi departe de acul cu ser. Tragedia în desfăşurare este însă că înţepaţii îi periclitează fizic până şi cu efecte letale prin ceea ce au devenit deja pe cei care, în cunoştinţă de cauză, şi-au ferit pielea. 

În continuare, postările celui decedat şi articolul de pe ActiveNews.

După cum semnalează ActiveNews, „Petre Popa, unul dintre cele mai cunoscute personaje ale Piteștiului, a murit subit la vârsta de 58 de ani, informează Jurnalul de Argeș citat de R3media.

Popa, ofițer în rezervă al Armatei Române și un mare pasionat de ciclism, a suferit un infarct. Cunoscuții se declară șocați de veste, deoarece Popa spunea recent că analizele sale medicale sunt „perfecte”.

Citiți Încă un militar mort subit în urma unui infarct. Ionuț Alfred Toncu avea 35 de ani. MApN solicită ajutor pentru copiii lui rămași orfani. Ar fi bine să trimită Apelul și lui Florin Cîțu, Raed Arafat și Valeriu Gheorghiță 

„Nu a băut, nu a fumat!”, spuneau foștii săi vecini din cartierul Trivale, care s-au dus, în număr mare, să depună o lumânare la Capela militară.

„Citesc și parcă nu-mi vine să cred. Mă doare și să mă gândesc la asta, e greu de spus ceva. Acum două săptămâni vorbeam cu el pe Trivale. Era tot pe bicicletă. Azi aflu că a avut un infarct in timp ce pedala în zona Vrancei și nu a supraviețuit. Pe 10 aprilie a împlinit 58 de ani și-mi spunea că are analizele perfecte. Popa Petre, ofițer de auto (r), fost elev (șef de promoție 1990) și bun prieten… să-ți fie țărâna ușoară. Drum bun Petrică. Nu te voi uita niciodată. Condoleanțele mele” a anunțat fostul său coleg, Viorel Livezeanu, pe pagina sa de Facebook, precizează sursele citate. A fost înmormântat azi, marți, 25 aprilie 2023.”

Articolul mai include o trimitere şi la legătura Marea speranță a ciclismului columbian, sfârșit tragic la doar 17 de ani – A murit subit în timpul cursei

Iar în continuare inserează postările celui decedat, articolul semnalând că „pe 5 octombrie 2021, Popa distribuia o postare în care persoanele care au ales să nu se vaccineze erau numiți „prostovani medievali” care urmau să moară pentru că nu au „încredere în medicină”, a descoperit R3media”.

Partenerii de la ActiveNews se confruntă cu cenzura pe reţele sociale şi pe internet. După cum semnalează activenews.ro – ştirinecenzurate, „Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă, Sport sabotat și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 3 =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: