Lugojul pedalează la Hella – multinaţională care se implică în mişcarea ciclistă lugojeană

Sute de persoane sunt aşteptate duminică, 6 aprilie, la acţiunea Lugojul Pedalează…

„Tura din prima duminică de aprilie va include o noutate absolută în plimbările noastre lunare prin faptul că de această dată vom duce bicicliştii pe platforma unei multinaţionale – fabrica Hella, una dintre multinaţionalele care au răspuns pozitiv cererilor noastre de colaborare pentru anul 2014”, explică Alin Roşu, unul dintre organizatorii campaniei.

Întâlnirea se va face pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, de la ora 14:30. Timp de jumătate de oră, se vor împărţi numere Lugojul pedalează şi baloane.

Plecarea se va face la ora 15, pe traseul Pod de fier-Primărie-V.V. Delamarina-T. Popovici-Caraiman-Tapiei. În jurul orei 15:30 se estimează sosirea pe platforma Hella, unde bicicliştii sunt aşteptaţi de reprezentanţii fabricii germane.

„Hella susţine în general, atât la Lugoj cât şi în celelalte locaţii Hella – Timişoara, Arad, Craiova, mişcările sportive şi încurajează angajaţii să aibă obiceiuri sănătoase şi îndreptate spre sport, deoarece prin astfel de comportamente oamenii îşi menţin mai bine sănătatea şi starea de spirit, sunt mai puţin stresaţi şi au randament mai bun la locul de muncă”, a declarat Miikka Riionheimo, managerul general Hella Lugoj.

Trupa lui Robo, în acţiune

Programul, din care nu vor lipsi surprizele pentru participanţi, include un moment artistic susţinut de 16 dansatori din trupa condusă de Robo. „Trupa a fost infiinţată de Robo, iar la început am fost doar patru cursanţi. Acum vom veni cu 16, dar avem dansatori şi de şase ani. Susţinem mişcarea şi îndemnăm oamenii să facă sport”, povesteşte Rebeca Tomescu, reprezentanta trupei care are trei spectacole în următoarele şase zile.

Tur complet al fabricii

După momentul artistic, se va face o tragere la sorţi, unde doar bicicliştii care au un număr Lugojul Pedalează vor putea câştiga unul din premiile puse la bătaie. Pe lângă produsele pentru bicicletă, câştigătorul marelui premiu va profita de un tur complet al fluxului de producţie de la intrarea materialelor până la produsul finit, însoţit de manager într-o zi lucrătoare.

Hella este partener al industriei automotive şi de piese de schimb de peste 100 de ani, o companie globală de familie având 100 de locaţii în peste 35 de ţări din lume cu mai mult de  29.000 de angajaţi la nivel mondial. În România Hella şi-a deschis activitatea în 2005 cu locaţia de Electronice din Timişoara, iar în 2006 a pornit şi în Lugoj cu divizia de Aftermarket şi Echipamente Speciale. La Lugoj, Hella România fabrică şi dezvoltă lumini de semnalizare, bare de semnalizare, echipmente originale pentru vehicule comerciale, ex. autobuze, rulote, vehicule de mare tonaj – gen girofaruri, având peste 400 de angajati în momentul de faţă.

Campania Lugojul Pedalează, singura din vestul României care organizează lunar câte un eveniment ciclist, este organizată de Clubul de Turism Concordia, Redeşteptarea şi Go Media. Parteneri media – Nova FM şi Ten TV.

 

Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: