Tura ciclistă bănăţeană „Verde pentru biciclete”, la borna numărul 4

Un demers devenit de tradiţie şi popular între amatorii pedalării în Timişoara şi împrejurimi, accesibil tuturor categoriilor de vârstă: “Verde pentru Biciclete”, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, organizează duminică 6 iulie cea de-a patra tură ciclistă bănăţeană marca VpB din acest an.

 

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (strada Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. Toţi amatorii mersului pe două roţi sunt invitaţi să se alăture caravanei pe traseul Str. Circumvalaţiunii – Utvin – Sânmihaiu Român – Săcălaz – Timişoara. Lungimea traseului este de aproximativ 29 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 4 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi recomandăm purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Înainte de plecarea în tură, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii “Verde pentru Biciclete”.

Această tură bănățeană este cea de-a patra dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an și sunt organizate în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu. Turele cicliste bănățene au devenit deja ture tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul organizatorilor este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-se de natură şi de o plimbare pe bicicletă.

Pentru detalii, 0758.223.291, persoană de contact Graţian Bolog, coordonator de tură. “Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + cinci =

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: