Vacanţă pe podium. Repetiţia, mama învăţării

La sfârşit de săptămână, bătrâna Dobroge şi munţii săi au fost gazdele evenimentului Hercinic XC, un mix de socializare cu MTB, trail running, orientare turistică şi muzică folk. Sportivii de top ai C.S.Tibiscus au fost printre cei circa 170 de participanţi, astfel că gălăţeanul Marius Ionaşcu a terminat pe locul I al categoriei M50+ – locul 3 în clasamentul general la tura de 52 de kilometri, în timp ce fiica sa Miruna s-a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în clasamentul general al turei de 39km.

Aradul a găzduit, tot în acest week-end, o competiție ciclistă înscrisă în calendarul Uniunii Cicliste Internaționale și al Federației Române de Ciclism: UCI C2 Arad MTB Trophy, etapa a patra a Cupei României la XCM. “Întoarcerea fiului la locurile natale. Greu cu caldura, praful, cățărările, dar nu puteam sa nu onorăm, locul, oamenii și sponsorii!” – după cum a declarat Cristian Jidovu din Cisnădie, ocupantul locului I al categoriei de vârstă și cel mai bun dintre sportivii amatori prezenți la cursă.

Nici Oltenia nu a lipsit de pe harta competițiilor de MTB: etapa Karst Isverna MTB a circuitului OFF Road Grand Tour 2023 a oferit turele de 42 respectiv 20 km cu peisaje pitorești și trasee spectaculoase. C.S.Tibiscus a fost reprezentat de severineanul Titel Rușinaru care a ocupat un muncit loc 4 la categoria M40+.

Cu aceste frumoase rezultate, sportivii amatori de la C.S.Tibiscus sunt mândri de cele 31 de titluri de campion național, de 1517 locuri pe podium la peste 1370 acțiuni, rezultate de excepție strânse de o mână de pasionți ai sportului din Timișoara, Lugoj, Oradea, Turnu Severin, Cisnădie, Brașov ori Galați.

Marius Karnyanszky – Clubul Sportiv Tibiscus Timișoara

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: