VIDEO. Start în E-Bike World Tour 2021, prima zi din E-Tour de Haute Tarentaise cu 4.650 de metri de cățărări pe Tignes – Val d’Isère

S-a dat startul în ediția din acest an a E-Bike World Tour 2021, odată cu prima etapă din E-Tour de Haute Tarentaise, pe 106 kilometri cu 4.650 metri de cățărări și 5.350 de metri de coborâre, abordați de cei mai buni e-mountain bikers pe un traseu între Tignes și Val d’Isère, prin Alpii Francezi. Printre favoriți, elvețianca Nathalie Schneitter (campioană a lumii în EMTB și MTB, fostă sportivă olimpică), franțuzoaica Nadine Sapin, de 5 ori câștigătoare a 1001 Enduro Tour între 2008 și 2012, Marco Fontana din Italia, Christoph Sauser (campion mondial de cross-country MTB și medaliat olimpic), dar și elvețienii Florian Golay și Olivier Grossrieder, câștigători ai edițiilor din 2019 și 2020.

 E-Bike World Tour 2021

Premiul pus la bătaie e de 10.000 de euro, la capătul a două zile de concurs pe potecile din Haute Tarentaise, în Alpii Francezi, pe un traseu cu o diferență de nivel de 10.000 de metri, în lungime de 200 de kilometri, între Tignes și Val d’Isère.

E-Bike Festival Tignes-Val d’Isère e parte a turului mondial E-Bike World Tour, al cărui principal concurs este E-Tour du Mont-Blanc (E-TMB), programat pentru echipe de câte 2 pe un circuit prin Elveția, Italia și Franța, în jurul celui mai înalt masiv al bătrânului continent. Iar pentru la anul calendarul competițional va include și Flachau Bike Festival, ca o a treia reuniune, în Austria.

VIDEO

Acest articol a fost publicat în Ciclism și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 10

 


Ultimele articole din categoria Ciclism: