Cea de-a 31-a ediție a concursului internațional de culturism și fitness “Cupa Libertății – Memorial Vasile Balmuș”, duminică la Casa Studenților

O întrecere de tradiție pe scena sportului timișean va puncta la sfârșitul acestei săptămâni ediția sa din anul 2019. Clasica reuniune a culturiștilor va beneficia de două concursuri, tot conform bunului obicei pus pe roate de Florin Teodorescu, mai întâi sâmbătă la Lugoj, iar duminică după-amiază la Timișoara.

Concursul internațional de culturism și fitness “Cupa Libertății – Memorial Vasile Balmuș” a ajuns toamna aceasta la cea de-a 31-a ediție și se va desfășura la Timișoara duminică 10 noiembrie, în incinta Casei Studenților, situată pe Bulevardul Regele Carol 9, cu începere de la ora 17.

În preziua competiției de la Timișoara, sâmbătă 9 noiembrie, se va desfășura la Lugoj cea de-a XIII-a ediție de pe malurile Timișului a aceleiași întreceri, în incinta Teatrului Traian Grozăvescu, situat pe Splaiul Coriolan Brediceanu 5. Și concursul din municipiul timișean va începe tot de la ora 17.

La întrecerea organizată duminică în Timișoara de Clubul Sportiv Florin Teodorescu vor participa și sportivi din străinătate, printre alte țări din Cehia, Macedonia, Serbia, Slovenia, Spania sau Ungaria. De exemplu, de pe tărâm iberic, Jose Maria Armengou, cunoscut pentru prestația de la concursul Mr. Universe IBFF 2017 – Master 50 Big level. Iar printre invitații de onoare, Petar Celik din Serbia și Artur Vavilov din Ucraina, component al juriului.

Peste ani, la ediții precedente, nume cunoscute care se făceau remarcate în competiție au fost…

În 1990, la ediția inaugurală, Florin Teodorescu (România)

1994 – Vasile Ardel ( România)

1995 – Nicolae Giurgi (România)

2000 – Graziano del Grande (Italia)

2003 – Laszlo Berkes (Ungaria)

2005 – Mahmud Dogan (Turcia)

2018 – Adrian Chelba (România); feminin: Babett Vongsanti (Ungaria).

Iar în atenția sportivilor dornici de a participa la competiție, înscrierile se vor efectua între orele 14 și 15:30 în sala de culturism și fitness a Clubului Sportiv ”Florin Teodorescu” din Timișoara, de pe Aleea FC Ripensia nr. 7, în colțul Sălii sporturilor ”Constantin Jude”. Taxa de înscriere: 15 euro.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Culturism și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × = 6

 


Ultimele articole din categoria Culturism: