Încep înscrierile pentru cea mai populară competiţie de Ultimate Training din România

La începutul acestei săptămâni s-au inaugurat înscrierile în cadrul competiției Ultimate Smartfit Challenge – Team Edition, eveniment marca Smartfit Studio, care are loc în data de 10 iunie și care implică un traseu cu cinci probe, în cinci locații diferite din Timișoara.

Traseul va fi parcurs de 30 de echipe mixte formate din patru membri, în fromulele 2+1 sau 3+1. Punctul de plecare este la Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11), iar cel de sosire va fi la Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului). Celelalte trei locaţii în care participanții vor efectua probe sunt: Stadionul Dan Păltinișanu, Malul Begheului (D’ Arc pe Mal) şi Piața Libertății.

Ultimate Smartfit Challenge este o competiție inițiată de Smartfit Studio Timișoara în care forța, strategia și tenacitatea sunt principalele elemente puse la încercare. Întreaga provocare a fost pentru prima dată acceptată de către comunitatea Ultimate Training în anul 2014, continuând apoi și în anii 2015 și 2016. Succesul înregistrat face ca întregul concept să se dezvolte și să pornească pe un drum ascendent, dezvoltându-se în paralel și alături de comunitatea Smartfit. Pe măsură ce competiția a luat amploare, participanți din întreaga țară au acceptat provocarea lansată de către echipa noastră.

Înscrierile se fac la sediile Smartfit Studio:

Smartfit Studio 1 ˗ Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului;

Smartfit Studio 2 ˗ Calea Buziașului numărul 11;

Smartfit Studio 3 ˗ Calea Șagului, nr.100; 

– online pe site-ul oficial al competiţiei Ultimate Smartfit Challenge: http://ultimatesmartfitchallenge.ro/.

Acest articol a fost publicat în Culturism, Sport de masă și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = unu

 


Ultimele articole din categoria Culturism: